Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid- Valencia 1-0. Higuain aduce victoria din minutul 3

Real Madrid- Valencia 1-0. Higuain aduce victoria din minutul 3

Real Madrid- Valencia 1-0. Higuain aduce victoria din minutul 3
20 Dec 2008   •   23:32

După înfrângerea din faţa Barcei de săptămâna trecută, Real Madrid s-a confruntat sâmbătă cu alţi granzi ai Spaniei, întâlnind-o pe Valencia pe Santiago Bernabéu. Ei au debutat în forţă, cu Higuaín reuşind să înscrie după numai trei minute. Astfel continuă meciurile bune sub comanda lui Juande Ramos.
Echipa a câştigat la capitolul încredere şi siguranţă, iar aceasta s-a văzut în întâlnirea cu Valencia, când Real a dominat meciul o perioadă mare.
Raul a fost lăsat pe bancă în debutul partidei, în vreme ce lui Rafael Van der Vaart i s-a oferit şansa să impresioneze după ce a declarat în această săptămână că nu a fost folosit prea mult.
Valencia era încrezătoare, dar jocul nu le-a creat numeroase ocazii, iar când în sfârşit au ajuns în faţa porţii, au întâlnit un Iker Casillas în formă. Iar cauza lor nu a fost ajutată nici de eliminarea lui Carlos Marchena la jumătatea reprizei a doua, pentru două cartonaşe galbene.
Singurul gol al partidei a venit în primele trei minute de joc. Arjen Robben a înaintat pe dreapta, dar în loc să încerce un şut, a întors la Higuaín, care a şutat sus, parada lui Renan fiind fără efect.
Deşi apărarea Valenciei părea şubredă, Real nu mai reuşit un al doilea gol. Robben a alergat din plin, iar Rafael Van der Vaart ar fi putut într-adevăr impresiona dacă şutul cu stângul din minutul 15 ar intrat în poartă în loc să lovească bara.
În apropierea finalului de repriză, Valencia a pus presiune, dar Casillas a reuşit să devieze în ultimul moment un şut al lui Villa, iar câteva minute mai târziu atacantul însuşi a tras pe lângă o minge ce era mult mai dificil de ratat.
A doua repriză a început mai bine pentru oaspeţi, din nou cu Villa aproape de Casillas, care reuşeşte o altă paradă în faţa lui şi a lui Ruben Baraja.
Reapariţia lui David Silva pentru Valencia a adus puţină strălucire spre finalul meciului, dar nu de ajuns să aducă o egalare.
Madrid a arătat totuşi că Ramos mai are de muncă pentru a aduce echipa la valoarea de top.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid FC Valencia david villa
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close