Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real zdrobeşte Ajax, scor 4-0. O sută de fani spanioli, reţinuţi la Amsterdam

Real zdrobeşte Ajax, scor 4-0. O sută de fani spanioli, reţinuţi la Amsterdam

Real zdrobeşte Ajax, scor 4-0. O sută de fani spanioli, reţinuţi la Amsterdam
24 Noi 2010   •   12:52

Real Madrid s-a impus categoric în etapa a cincea a grupei G din Liga Campionilor, învingând Ajax cu 4-0 la Amsterdam. Benzema a deschis scorul în minutul 36, iar Arbeloa a punctat cu un minut înainte de pauză, ca portughezul Cristiano Ronaldo să îşi treacă în cont o "dublă", în minutele 70 şi 81, ultima reuşit fiind din penalty.

Real a terminat partida în nouă oameni, după ce Sergio Ramos şi Xabi Alonso au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, în urma tragerilor de timp. Antrenorul lui Real, Jose Mourinho, a negat faptul că jucătorii săi au făcut asta intenţionat, pentru a fi suspendaţi pentru ultimul meci din grupă şi nu, eventual, în fazele eliminatorii. Cei doi jucători vor rata partida cu Auxerre, care oricum nu contează pentru Real, care are asigurat primul loc în grupă.

Vezi cât s-au chinuit Ramos şi Alonso să fie eliminaţi

 
 

 


Meciul a fost marcat şi de incidente în afara stadionului, circa 100 de suporteri ai echipei spaniole de fotbal Real Madrid fiind reţinuţi în centrul Amsterdamului, în timp ce căutau scandalul cu suporterii formaţiei Ajax. Mai mult, marţi dimineaţa, mai mulţi suporteri madrileni au fost reţinuţi de aeroportul din Madrid în momentul în care se se pregăteau să înregistreze un bagaj conţinând "19 bastoane de diverse mărimi", potrivit poliţiei spaniole.

Milan merge şi ea în optimi
Victoria celor de la Madrid atrage după ea eliminarea celor de la Ajax din competiţie, în timp ce septupla campioană europeană AC Milan s-a calificat în optimi de pe locul doi, după victoria cu 2-0 la Auxerre. Zlatan Ibrahimovici a deschis scorul în minutul 64, în timp ce Ronaldinho a închis tabela în prelungiri.


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close