Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Realul, făcut praf de Marca. "Jucătorii totalizează 95 de trofee dar pierd cu 4-0 cu Alcorcon" (VIDEO)

Realul, făcut praf de Marca. "Jucătorii totalizează 95 de trofee dar pierd cu 4-0 cu Alcorcon" (VIDEO)

Realul, făcut praf de Marca. "Jucătorii totalizează 95 de trofee dar pierd cu 4-0 cu Alcorcon" (VIDEO)
Sursa foto: real madrid
28 Oct 2009   •   15:15

Cotidianul spaniol Marca, considerat publicaţie de casă a echipei Real Madrid, nu i-a iertat pe galactici după dezastrul de marţi cu divizionara a treia Alcorcon, 0-4, în prima manşă a şaisprezecimilor Cupei Spaniei. Spaniolii au făcut statistica titlurilor cucerite şi a prezenţelor internaţionale ale celor 14 jucători care au fost trimişi în teren, iar numerele vorbesc de la sine. O echipă ai cărei jucători strâng laolaltă 95 de trofee şi care au 465 de prezenţe pentru naţionalele lor au fost desfiinţaţi de o echipă care, practic, nu există.
Real Madrid, lipsit de aportul vedetelor Cristiano Ronaldo, Kaka, Casillas, Xabi Alonso, Lass şi Sergio Ramos, a aliniat totuşi o formaţie e primă mână în partida cu Alcorcon. Antrenorul Pellegrini a privit, însă, cum echipa sa a luat trei goluri de toată frumuseţea în prima repriză, outsiderii punând cireaşa pe tort în repriza a doua. Şi asta deşi au jucat fotbalşti cu reputaţie excelentă, precum Dudek, Albiol, Metzelder, Drenthe, Diarra, Guti, Van der Vaart, Granero, Raul, Benzema, Gago, Marcelo şi Van Nistelrooy, notează Marca.
Dintre fotbaliştii numiţi, iese în evidenţă cel mai mult Raul, simbolul Realului şi câştigător de şase ori al Primera Division şi de trei ori al Ligii Campionilor, pentru a nu uita de cele 102 prezenţe în reprezentativa Spaniei, la care nu mai este selecţionat de mulţi ani. Un alt simbol, Guti, este şi el obişnuit cu performanţa, câştigând cu Real cinci titluri în Spania şi de trei ori Liga Campionilor. Portarul care a scos de patru ori mingea din "aţe", polonezul Jerzy Dudek, are 59 de prezenţe în naţionala Poloniei şi un titlu în Liga Campionilor, câştigat după legendara finală a lui Liverpool cu AC Milan. Nici nu mai trebuie menţionată experienţa internaţională a lui Ruud Van Nistelrooy, olandezul rămânând în memoria fanilor englezi drept unul dintre cei mai periculoşi atacanţi care au activat în Premier League.
Cu astfel de jucători a pierdut Real Madrid meciul de la Alcorcon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid marca Cupa Spaniei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close