Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Record absolut la un meci de fotbal. "Autorităţile sunt îngrijorate de acest fenomen"

Record absolut la un meci de fotbal. "Autorităţile sunt îngrijorate de acest fenomen"

Record absolut la un meci de fotbal. "Autorităţile sunt îngrijorate de acest fenomen"
25 Noi 2013   •   13:11

Accesul liber la o partidă de fotbal şi concursurile cu premii mari au reprezentat o strategie de marketing, pentru a atrage cât mai mulţi spectatori pe stadioanele din Qatar. Cu toate acestea, oamenii nu se înghesuie să vadă un meci, preferând alte activităţi, după cum relatează presa din Golf.

O partidă recent disputată între două cluburi locale, contând pentru Cupa Qatarului la fotbal, a atins un record negativ în ceea ce priveşte numărul spectatorilor.
Un singur fan al sportului rege a luat loc în tribune!

Bărbatul, care părea şi el destul de plictisit de ce se întâmpla pe terenul de joc, a fost singura persoană care a asistat la partida dintre Al Ghorfa şi Khureitat, pe o arenă care are o capacitate de 25.000 de locuri.

"De ceva timp, există tendinţa generală ca oamenii să vadă meciurile de fotbal la televizor sau să se implice în alte activităţi. Popularitatea acestui sport este în scădere, de aceea publicul preferă să nu vină pe stadion.
Autorităţile sunt îngrijorate de acest fenomen, chiar dacă pe cele mai multe arene accesul este gratuit şi se organizează diverse tombole cu premii substanţiale în bani", relatează cotidianul kuweitian Al Anba.

 

×
Subiecte în articol: fotbal Qatar public
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close