Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Reghecampf: Nu mai avem niciun fel de presiune, vrem să ieşim cu fruntea sus din Liga Campionilor

Reghecampf: Nu mai avem niciun fel de presiune, vrem să ieşim cu fruntea sus din Liga Campionilor

Reghecampf: Nu mai avem niciun fel de presiune, vrem să ieşim cu fruntea sus din Liga Campionilor
de M.T.    |    10 Dec 2013   •   23:19

Înaintea ultimei partide din Liga Campionilor, în care Steaua va întâlni pe Chelsea, la Londra, Laurenţiu Reghecampf a declarat că jucătorii săi nu mai simt niciun fel de presiune şi că echipa sa va încerca să iasă din competiţie cu capul sus.

„Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor”, a spus Reghecampf.

Cu regret, tehnicianul stelist a recunoscut că „ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Europa League”.

„Pentru noi prioritar este campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv”, a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

Laurenţiu Reghecampf a concluzionat că jucătorii Stelei trebuie să înveţe din aceste meciuri disputate în Champions League, care au reprezentat „o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă”.

Meciul dintre Chelsea şi Steaua se va disputa miercuri, de la ora 21:45.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close