Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Regizorul Franco Zeffirelli îl consideră pe Mutu un şmecher plictisit

Regizorul Franco Zeffirelli îl consideră pe Mutu un şmecher plictisit

Regizorul Franco Zeffirelli îl consideră pe Mutu un şmecher plictisit
09 Ian 2009   •   13:58

Cu ocazia zilei de naştere a românului Adrian Mutu, care a fost joi, muţi din oamenii de fotbal italieni i-ai dedidat una sau două replici sau urări. Celebrul regizor de film, Franco Zeffirelli, fan declarat al Fiorentinei, i-a făcut o caracterizare destul de dură "Briliantului".
?Mi-aş dori ca Mutu să înscrie cel puţin 20 de goluri. Este un şmecher plictisit, într-o zi este aici, a doua zi nu mai este. Nu mi-a plăcut cum s-a comportat în vară, s-a vândut la prima ofertă venită. Nu mă atrage, nu îmi place, dar trebuie să-i recunoaştem meritele. Fiorentina arată altfel cu el pe teren?, a declarat Zeffirelli .
Nu toată lumea l-a criticat, însă, pe Mutu de ziua sa, un exemplu în acest sens fiind fosta vedetă a Fiorentinei, Giancarlo Antognoni. Fost jucător al formaţiei "Viola" şi al echipei naţionale a Italiei, Antognoni îl vede altfel pe jucătorul român.
?Adrian s-a maturizat foarte mult în plan mintal, şi acest lucru se vede în teren. Acum este un jucător complet, iar experienţele negative din trecut l-au întărit. Astăzi este perfect şi cred că are o baghetă magică pentru că ne încântă mereu. Îmi place foarte mult?, a declarat italianul, conform ziarulring.ro.
După împlinirea vârstei de 30 de ani, ambiţiosul jucător îşi propune performanţe personale cât mai mari pentru anul care a început, el fiind aproape de 100 de goluri marcate în total pentru formaţiile italiene şi având 80 de reuşite în Serie A. Primul său gol în Italia a fost chiar în marele derby Inter-AC Milan, în ianuarie 2000, când echipa sa de atunci, Inter, a câştigat cu 3-2.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina Serie A
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close