Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Revenire spectaculoasă a lui Messi. Argentinianul a marcat o dublă în primul meci după 59 de zile de absenţă

Revenire spectaculoasă a lui Messi. Argentinianul a marcat o dublă în primul meci după 59 de zile de absenţă

Revenire spectaculoasă a lui Messi. Argentinianul a marcat o dublă în primul meci după 59 de zile de absenţă
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    09 Ian 2014   •   09:26

Lionel Messi a marcat o dublă în prima apariţie după 59 de zile de absenţă din cauza unei accidentări, iar Barcelona a câştigat cu 4-0 meciul tur din optimile de finală ale Cupei Regelui împotriva lui Getafe, la care Ciprian Marica a evoluat 77 de minute.

Argentinianul a intrat pe teren în minutul 63, înlocuindu-l pe Andres Iniesta, într-un moment în care catalanii conduceau deja cu 2-0, graţie reuşitelor lui Cesc Fabregas.

În ciuda perioadei îndelungate în care nu a jucat, Messi şi-a pus amprenta asupra partidei de pe Camp Nou, marcând de două ori pe final, pentru a asigura campioanei Spaniei un avantaj liniştitor înaintea returului.

„Am lipsit mult timp şi m-am simţit foarte bine în timpul antrenamentelor, dar a juca într-un meci oficial este diferit. Mai mult decât golurile, m-am simţit foarte bine din punct de vedere fizic şi am putut juca fără a resimţi vreo durere, astfel că sunt foarte fericit”, a spus Messi la finalul întâlnirii, pentru Barca TV.

„Sunt foarte încântat că am revenit şi sper să am un an bun”, a mai declarat câştigătorul ultimelor patru ediţii ale Balonului de Aur.

În aceeaşi fază a competiţiei din Cupa Regelui, marţi, Atletico Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul Valenciei, în timp ce Real Betis s-a impus cu 1-0 în faţa lui Athletic Bilbao.

Cu Gabi Torje rămas tot meciul pe bancă, Espanyol Barcelona a pierdut în deplasare partida cu Alcorcon (0-1), iar meciul dintre Santander şi Almeria s-a încheiat cu o remiză (1-1).

Joi sunt programate celelalte trei jocuri din optimile Cupei Regelui. Real Madrid va întâlni pe teren propriu pe Osasuna, Villarreal se deplasează la Sociedad, în timp ce Rayo Vallecano primeşte vizita celor de la Levante.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close