Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Revine "Briliantul" în Anglia? Roberto Mancini îl vrea pe Adrian Mutu la Manchester City

Revine "Briliantul" în Anglia? Roberto Mancini îl vrea pe Adrian Mutu la Manchester City

Revine "Briliantul" în Anglia? Roberto Mancini îl vrea pe Adrian Mutu la Manchester City
20 Ian 2010   •   17:23

Roberto Mancini pare determinat să îl aducă pe internaţionalul Adrian Mutu la Manchester City, conform impresarului Ioan Becali, care este citat de Sky Sports.

Atacantul Fiorentinei a avut parte de câteva luni dificile după ce un tribunal i-a ordonat să plătească 17 milioane de euro compensaţie fostului său club, Chelsea. Jucătorul de 31 de ani a făcut apel la Curtea de Arbitraj Sportiv şi la Fifa, însă nu a avut succes, apelând în cele din urmă la un tribunal federal din Elveţia.

Mulţi prezic faptul că Mutu va încerca să plece de la Fiorentina în ianuarie în speranţa că va obţine un contract mai bun în altă parte, în cazul în care chiar va trebui să plătească uriaşa amendă.

West Ham este una dintre echipele care s-au interesat de serviciile lui Mutu luna trecută, dar Ioan Becali a declarat că şi Manchester City îl doreşte pe român. "Sunt mai multe echipe interesate de Adrian. Ar putea ajunge la un salariu de 4 milioane de euro. Am primit telefoane din Turcia şi Rusia, dar în special este dorit de Mancini la Manchester City. Mancini a declarat că Mutu ar fi un jucător ideal pentru el. Rămâne de văzut dacă Fiorentina va fi de acord să negocieze transferul", a declarat Becali.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Manchester City
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close