Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rezultate de egalitate în primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Rezultate de egalitate în primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Rezultate de egalitate în primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
de M.T.    |    02 Apr 2014   •   09:14

Primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Manchester United - Bayern Munchen şi FC Barcelona - Atletico Madrid, s-au încheiat la egalitate, menţinând astfel suspansul în privinţa calificării.

Pe Old Trafford, deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, a avut un meci mai dificil decât se anunţa, fiind nevoită să revină după ce a fost condusă în faţa lui Manchester United şi mulţumindu-se cu o remiză, scor 1-1, un rezultat care îi oferă însă în continuare prima şansă pentru calificarea în semifinale.

Totuşi, tehnicianul bavarezilor, i-a pierdut pentru returul de peste o săptămână pe Javi Martines şi Bastian Schweinsteiger, ambii suspendaţi.

Aflată dpar pe locul 7 în campionat şi cu şanse extrem de mici de a mai obţine o clasare pe o poziţie de Liga Campionilor, United a reuşit ţină în şah o echipă care şi-a asigurat deja titlul în Bundesliga şi care este considerată principala favorită la câştigarea trofeului.

Englezii au marcat un gol în primele minute, prin Danny Welbeck, anulat însă uşor de arbitru pentru joc periculos, şi a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, acelaşi jucător, scăpat singur cu portarul Manuel Neuer, finalizând însă slab şi amânând deschiderea scorului.

United a trecut în cele din urmă în avantaj în minutul 58, atunci când Nemanja Vidic a marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner. Gazdele au condus doar zece minute, pentru că Schweinsteiger a egalat cu un şut din interiorul careului.

Acelaşi Schweinsteiger a fost eliminat în minutul 90, după ce a primit al doile cartonaş pentru un fault asupra lui Wayne Rooney, şi va lipsi la meciul retur, la fel ca şi Javi Martinez, spaniolul fiind şi el avertizat pe Old Trafford.



În celălalt meci al serii, pe Camp Nou, FC Barcelona şi Atletico Madrid au încheiat de asemenea la egalitate, şi tot 1-1, a patra remiză dintre cele două echipe în acest sezon.

Oaspeţii l-au pierdut pe golgheterul Diego Costa în prima repriză, din cauza unei accidentări, dar înlocuitorul său, brazilianul Diego, a deschis scorul în minutul 56, cu unul dintre golurile sezonului în Liga Campionilor.

Catalanii, care se află şi în lupta pentru titlul din La Liga cu Atletico, au egalat un sfert de oră mai târziu, prin Neymar, care a înscris cu un şut la colţul lung, după o pasă absolut senzaţională a lui Andres Iniesta.

Chiar dacă a dominat categoric ultimele 20 de minute ale partidei, Barcelona nu a mai reuşit să înscrie, astfel că deznodâmântul duelului spaniol din sferturile Ligii Campionilor va fi decis săptămâna viitoare, pe Vicente Calderon.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close