Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ribery renunţă la visul de a juca în Spania şi semnează cu Bayern pentru încă patru ani

Ribery renunţă la visul de a juca în Spania şi semnează cu Bayern pentru încă patru ani

Ribery renunţă la visul de a juca în Spania şi semnează cu Bayern pentru încă patru ani
Sursa foto: Franck Ribery
21 Mai 2010   •   16:48

Franck Ribery a fost pentru Bayern Munchen, în ultimul an, în aceeaşi măsură un jucător important şi o sursă de probleme. Şefii grupării bavareze au tot încercat să îi prelungească înţelegerea, dar s-au lovit de refuzul francezului, dornic să joace la Real Madrid sau Barcelona. Surprinzător, însă, Bayern a anunţat joi seară că Ribery şi-a dat în cele din urmă acordul să rămână pe Allianz Arena până în 2015, prelungindu-şi contractul cu patru ani.
Speranţele bavarezilor de a-l ţine pe Ribery la Munchen deveneau din ce în ce mai slabe, dar parcursul excelent al lui Bayern în Liga Campionilor l-a făcut pe francez să se aşeze la masa negocierilor cu conducerea clubului. Internaţionalul francez a renunţat la plecarea în Spania şi a adăugat patru ani la contractul care ar fi expirat, altfel, în 2011, potrivit Skysports.
Aflat în acest moment în cantonament în Munţii Alpi cu lotul reprezentativei Franţei, Ribery va semna prelungirea contractului atunci când se va întoarce la Madrid pentru a urmări finala Ligii Campionilor, în care vor evolua colegii de la Bayern Munchen. Ribery este suspendat ca urmare a unui fault dur făcut în turul semifinalei cu Olympique Lyon, asupra lui Lisandro Lopez.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close