Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ribery umilit pe Camp Nou. FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0 în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)

Ribery umilit pe Camp Nou. FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0 în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)

Ribery umilit pe Camp Nou. FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0 în sferturile Ligii Campionilor (VIDEO)
Sursa foto: lionel messi
08 Apr 2009   •   23:39

Bayern Munchen, cu echipa sa de vedete printre care şi Ribery, Toni sau Van Bommel, nu a reuşit să facă faţă unei echipe dezlănţuite a Barcelonei chiar la ea acasă, şi a fost umilită cu scorul de 4-0, pierzând orice speranţă de calificare în semifinalele Ligii Campionilor. Eto'o, Messi şi Henry au făcut ce au vrut cu o defensivă bavareză lipsită de aportul unor jucători cruciali, Lucio şi Van Buyten.
Jucătorii şi conducerea lui Bayern Munchen ştiau înaintea partidei de miercuri de pe Camp Nou că sunt în mare pericol să fie bătuţi rău, aşa că declaraţiile lor au fost foarte rezervate. Antrenorul Jurgen Klinsmann şi echipa lui veneau după un umilitor 1-5 la Wolfsburg, în timp ce Barcelona este pe val în La Liga. Cu Butt în poartă în locul lui Rensing, Bayern nu a rezistat decât opt minute până când argentinianul Messi a lovit din nou. Era doar minutul 9 atunci când micuţul jucător a primit mingea în urma unei combinaţii între Iniesta şi Eto'o şi a marcat cu un şut foarte încet, dar care a reuşit să îl păcălească pe Butt. Noul Maradona a jucat un rol important şi la al doilea gol, marcat de catalani în minutul 12. De data asta, mijlocaşul i-a pasat lui Eto'o, iar camerunezul a marcat din unghi.Nici nu trecuse un sfert de oră şi Bayern avea motive serioase să se teamă de ce avea să urmeze.
Massi trecut de la rolul de servant la cel de finalizator în minutul 38, atunci când a fost găsit în centrul careului mic de o pasă a lui Henry şi a reuşit să marcheze un gol uşor dintre noi fundaşi. Umilinţa a fost completă pentru nemţi înaintea pauzei, atunci când Henry a reuşit să transforme în gol o minge primită în stânga. Era minutul 44 atunci când fostul jucător de la Arsenal a marcat cu latul la colţul lung, execuţie marcă înregistrată pentru el. Obişnuiţi să fie de cealaltă parte scorurilor mari, nemţii au trebuit să îndure umilinţa de a reveni pe teren după pauză, dar nu a mai întâlnit o echipă la fel de montată şi a putut să se apropie de poarta lui Valdez, fără răzultat pe tabelă însă.
Vedeţi spectacolul total de pe Camp Nou aici.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close