Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roma ? Chelsea 3-1. Vezi rezultatele din Liga Campionilor

Roma ? Chelsea 3-1. Vezi rezultatele din Liga Campionilor

Roma ? Chelsea 3-1. Vezi rezultatele din Liga Campionilor
04 Noi 2008   •   23:57

Dacă la Cluj, CFR a pierdut cu Bordeaux, scor 1-2, în celălalt meci al grupei A a Ligii Campionilor Chelsea a fost călcată în picioare la AS Roma. Italienii au câştigat cu 3-1, marcând prin Panucci şi Vucinic, în minutule 34, respectiv 48 şi 58, pentru ca englezii să marcheze golul de onoare prin John Terry, în minutul 75.
În Grupa B, echipa lui Chivu, Inter Milano, a deschis scorul prin Balotelli în deplasarea de la Anorthosis, dar ciprioţii au reuşit să egaleze, scorul fiind la pauză 2-2, după ce au mai marcat Materazzi şi Panagi. La reluare, Frousos a dus scorul la 3-2 pentru Anorthosis, spre uimirea italienilor. Cu zece minute înainte de final, Julio Cruz a egalat şi a stabilit scorul final al unui meci în care Chivu nu a jucat, fiind accidentat. În celălalt meci al grupei, Werder Bremen a pierdut acasă cu Panathinaikos, cu incredibilul scor de 0-3, după golurile din repriza a doua semnate de Mantzios, Karagounis şi Goumas.
În Grupa C, Barcelona şi Basel au terminat la egalitate, 1-1. Messi a deschis scorul, în minutul 62, dar Derdiyok a egalat cu 10 minute înainte de final, într-un meci arbitrat până acum fără probleme de românul Alexandru Tudor. În celălalt meci, Sporting Lisabona a învins prin golul lui Derlei din minutul 73, în meciul cu Şahtior Doneţk, iar Mircea Lucescu pare să nu poată face minuni în Liga Campionilor. Echipa sa a fost eliminată. Barcelona şi Sporting sunt deja calificate în optimi.
O surpriză mare s-a înregistrat şi în Grupa D, unde Liverpool a salvat in extremis un punct în partida cu Atletico Madrid. Rodriguez a deschis scorul în minutul 37, ca Steven Gerrard să egaleze din penalty în minutele de prelungire. În celălalt meci al grupei Marseille a învins PSV Eindhoven cu 3-0, prin golurile lui Kone, minutul 46, şi Niang, minutele 63 şi 71.
Rezultate din Liga Campionilor
Grupa A
CFR ? Bordeaux 1-2
AS Roma ? Chelsea 3-1
Clasament:
1. Chelsea - 7 puncte
2. AS Roma ? 6p
3. Bordeaux ? 6p
4. CFR Cluj ? 4p
Grupa B
Anorthosis ? Inter 3-3
Werder Bremen ? Panathinaikos 0-3
Clasament:
1. Inter - 8 puncte
2. Anorthosis ? 5p
3. Panathinaikos ? 4p
4. Werder ? 3p
Grupa C
Barcelona ? Basel 1-1
Sporting Lisabona ? Şahtior Doneţk 1-0
Clasament:
1. Barcelona - 10 puncte
2. Sporting ? 9p
3. Şahtior ? 3p
4. Basel ? 1p
Grupa D
Liverpool ? Atletico Madrid 1-1
Marseille ? PSV Eindhoven 3-0
Clasament:
1. Atletico - 8 puncte
2. Liverpool ? 8p
3. Marseille ? 3p
4. PSV ? 3p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor CFR Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close