Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Românii cad precum spicele în Europa League. FC Copenhaga - CFR Cluj 2-0

Românii cad precum spicele în Europa League. FC Copenhaga - CFR Cluj 2-0

Românii cad precum spicele în Europa League. FC Copenhaga - CFR Cluj 2-0
Sursa foto: ricardo cadu
03 Dec 2009   •   21:53

CFR Cluj a fost eliminată şi ea, joi, din cupele europene, după ce Steaua şi FC Timişoara au părăsit competiţia miercuri. Clujenii au pus surprinzător de puţine probleme în atac în deplasarea de la Copenhaga şi au părăsit terenul de pe Parken Stadion învinşi cu scorul de 2-0. Astfel, echipa feroviară nu mai are nici măcar şanse teoretice de e trece în şaisprezecimile de finală ale Europa League.
"Vişinii" au fost răpuşi la Copenhaga prin două goluri încasate în ultimele zece minute ale reprizei întâi. Mai întâi, Vingaard a recepţionat o pasă bună din dreapta, a avansat în careu cu mingea la picior şi a şutat, puternic, la firul ierbii deschizând scorul în minutul 36. Scorul a devenit 2-0 în minutul 43, când Dame N'Doye, fratele mijlocaşului dinamovist, a şutat din lovitură liberă de la 30 de metri şi a marcat cu largul concurs al portarului Nuno Claro.
Singura şansă a lui CFR de a rămâne în cărţile calificării era de a câştiga ultimele două etape şi să spere că are, de asemenea, parte de un ajutor în special din partida Sparta Praga - FC Copenhaga din ultima etapă.
Echipele trimise în teren de cei doi antrenori:
FC Copenhaga: 21. Wiland - 2. Pospech, 25. Jorgensen, 5. Laursen, 17. Wendt - 8. Kvist, 13. Hutchinson, 4. Norregaard, 20. Vingaard - 10. Gronkjaer, 14. D. N'Doye. Antrenor: Stale Solbakken.
CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 3. Cabrera, 4. Panin - 19. Culio, 25. A. Leao, 31. Dani, 7. Dubarbier - 17. Y. Kone, 9. Traore. Antrenor: Andrea Mandorlini.
PSV Eindhoven - Sparta Praga 1-0
CFR Cluj ar fi avut parte, dacă ar fi câştigat la Copenhaga, de un rezultat bun în meciul de la Eindhoven. PSV a învins cu mult noroc Sparta Praga, după ce a marcat prin Reis în minutul 90+1. Golul o califică în şaisprezecimile Europa League pe PSV. Pentru locul al doilea urmează să se lupte în meciul direct, în ultima etapă, FC Copenhaga şi Sparta Praga.
Clasamentul grupei K:
1. PSV Eindhoven - 11p
2. Sparta Praga - 7p
3. FC Copenhaga - 7p
4. CFR Cluj - 3p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj FC Copenhaga europa league
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close