Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldinho a anunţat că doreşte să se afle în lotul Braziliei pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Ronaldinho a anunţat că doreşte să se afle în lotul Braziliei pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Ronaldinho a anunţat că doreşte să se afle în lotul Braziliei pentru Jocurile Olimpice de la Londra
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    28 Feb 2012   •   11:16

Fostul star de la FC Barcelona, brazilianul Ronaldinho, a anunţat că îşi doreşte să facă parte din lotul pe care Mano Menezes îl va deplasa la Londra pentru Jocurile Olimpice din această vară.

Ajuns la 31 de ani, Ronaldinho ar putea fi prezent la a treia Olimpiadă din carieră, după ce a mai jucat în naţionala Braziliei la Sydney, în 2000, şi la Beijing, în 2008, unde a cucerit medalia de bronz.

Este o competiţie importantă. Evident, suntem motivaţi de faptul că vom juca acolo. Voi da totul pentru a fi prezent încă o dată la Olimpiadă”, a declarat Ronaldinho, convocat de selecţionerul naţionalei Brazilei pentru amicalul cu Bosnia.

De altfel, Mano Menezes pare să pregătească deja turneul olimpic, în lotul convocat pentru partida cu fosta adversară a României din preliminariile Campionatului European fiind prezenţi opt jucători sub 23 de ani.

Nu ştiu prea multe despre adversarii noştri, dar presiunea de a juca pentru echipa naţională este mereu una mare. Un astfel de meci este important pentru convocările viitoare şi datorită acestui fapt sunt foarte motivat”, a explicat Leandro Damiao, atacantul lui Internacional Porto Alegre, a cărui prezenţă la Londra este aproape sigură.

În aceeaşi situaţie se află şi Neymar, vedeta celor de la Santos vorbind în termeni elogioşi la adresa lui Edin Dzeko, atacantul lui Manchester City.

Este un mare jucător. Joacă pentru o echipă importantă, aşa cum este Manchester City şi nu o face întâmplător. Sper însă să nu reuşească mare lucru împotriva noastră, iar Brazilia să câştige”, a spus Neymar.


×
Subiecte în articol: Ronaldinho Brazilia Jocurile Olimpice
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close