Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldinho, pus la punct în faţa colegilor de Berlusconi: "Jură că te comporţi profesionist!"

Ronaldinho, pus la punct în faţa colegilor de Berlusconi: "Jură că te comporţi profesionist!"

Ronaldinho, pus la punct în faţa colegilor de Berlusconi: "Jură că te comporţi profesionist!"
Sursa foto: ronaldinho
14 Iul 2009   •   13:21

Plecarea lui Kaka la Real Madrid a lăsat AC Milan în mare nevoie de un jucător decisiv. Patronul echipei, Berlusconi, nici nu se gândeşte, însă, să transfere unul, ştiind că îl are în echipă pe Ronaldinho, în 2005 şi 2006 ales cel mai bun jucător al planetei. Patronul l-a obligat pe brazilian să le jure coechipierilor că va adopta o atitudine profesionistă, iar jucătorul a trebuit să se conformeze. Vedem anul acesta un nou Ronaldinho?
Ajuns la 29 de ani, şi venit după un sezon slab la AC Milan, în care a jucat 28 de meciuri şi a marcat 8 goluri, Ronaldinho a aflat că distracţia nu ţine o veşnicie la clubul "rossonero", fiind luat în primire chiar de patronul Berlusconi, premierul Italiei. Acesta le-a spus colegilor lui Ronaldinho să se aşeze în jurul brazilianului, pe care l-a urcat pe o masă şi l-a obligat să promită că îşi va da interesul în acest sezon.
"Ronaldinho, tu eşti un mare campion. Acum trebuie să promiţi în faţa colegilor tăi că te vei comporta profesionist tot sezonul şi că vei face totul pentru a purta Milanul spre victorie!", a spus Berlusconi, potrivit Gazzetta dello Sport.
Şi, surprinzător sau nu, Ronaldinho a promis! Astfel, Berlusconi i-a transferat brazilianului o mare responsabilitate, făcându-l "moştenitorul" lui Kaka pe San Siro, iar acest lucru s-a văzut imediat la antrenament, unde jucătorul a făcut furori. Cerinţele lui Berlusconi, însă, nu s-au oprit aici. "Dinho" a trebuit să meargă şi în faţa presei, să promită aceleaşi lucruri. Şi, iarăşi, s-a conformat.
"Toată lumea, inclusiv eu, ştiu ce potenţial am. Toţi ştiu ce pot să fac pentru Milan şi acum nu mă gândesc decât la un lucru: să mă pregătesc bine pentru noul sezon şi să dau tot ce am mai bun.", a declarat fostul mijlocaş al Barcelonei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close