Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo: Am decis să plec de la United încă de anul trecut

Ronaldo: Am decis să plec de la United încă de anul trecut

Ronaldo: Am decis să plec de la United încă de anul trecut
Sursa foto: cristiano ronaldo
21 Iun 2009   •   15:55

Cristiano Ronaldo susţine că se hotărâse deja de anul trecut să părăsească Manchester United pentru Real Madrid.
Madrid l-a curtat pe Ronaldo toată vara trecută, dar jucătorul de 24 de ani a decis totuşi atunci să rămână pentru a ajuta United să îşi apere titlul din Champions League.
De altfel, deşi echipa engleză a reuşit să îşi menţină titlul din Premier League, Ronaldo declara că a decis să plece după finala câştigată, în mai 2007, contra lui
?După ce am câştigat Cupa europeană, am crezut că nu mai am ce succese să am aici?, recunoştea portughezul pentru News of the World.
?Iar când ai făcut tot ce poţi, ştii că este timpul pentru o nouă provocare. Am mai stat un sezon şi era frumos să avem trei titluri la rând, dar era visul meu să joc pentru Madrid."
Ronaldo se pare că va câştiga 11 milioane de lire sterline pe an cu Real, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume.
?Deisgur că nu am plecat pentru bani?, susţine însă Ronaldo.
Acesta a vorbit şi despre Campionatul Mondial din 2006, când a salutat eliminarea coechiperului de la United - Wayne Rooney, în timpul semifinalelor.
?Uneori faci lucruri deoarece eşti copleşit de emoţii, dar Wayne este bunul meu prieten. Nu pot regreta deoarece cred că întreaga experienţă m-a făcut mai puternic. Privind în urmă însă, nu a fost cel mai potrivit lucru pe care l-am făcut şi nu aş mai face-o."
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close