Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo marchează trei goluri "Fenomenale" în Corinthians - Fluminense 4-2 (VIDEO)

Ronaldo marchează trei goluri "Fenomenale" în Corinthians - Fluminense 4-2 (VIDEO)

Ronaldo marchează trei goluri "Fenomenale" în Corinthians - Fluminense 4-2 (VIDEO)
Sursa foto: ronaldo
09 Iul 2009   •   13:19

La fel ca în poveştile româneşti, pământul ţării-mamă pare să îi dea puteri nebănuite atacantului a cărui carieră era declarată teminată de majoritatea criticilor de fotbal. Atacantul de 32 de ani a reuşit un hat-trick de toată frumuseţea miercuri, într-o partidă din campionatul Braziliei, şi a ajuns deja la 14 goluri înscrise în 22 de partide pentru Corinthians, echipă la care a debutat în martie.
"Grăsuţul" Ronaldo a fost, fără nici un dubiu, vedeta partidei de pe stadionul Pacaemu pe care echipa sa, Corinthians, a disputat-o cu Fluminense, formaţie la care evoluează şi fostul lyonez Fred. Tripla lui Ronaldo a fost reuşită prin golurile din minutele 24, 35 şi 84, fiecare frumos în felul său. Cu astfel de evoluţii, Ronaldo poate chiar să îşi propună revenirea în echipa naţională a Braziliei, pentru care, în acest moment, dintre Luis Fabiano, Robinho şi Elano doar primul nu poate fi scos din echipă.
Fostul atacant de la PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milano, Real Madrid sau AC Milan părea să fi încheiat conturile cu cariera de fotbalist după accidentarea de la genunchi de la începutul lui 2007. Întrucât accidentarea era o recidivă şi Ronaldo îşi pierduse demult apetitul pentru a juca fotbal, se credea că nu va redeveni un atacant periculos, dar evoluţiile de la Corinthians dovedesc exact opusul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close