Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo salvează dramatic speranţele la titlu ale ?galacticilor?. Real Madrid - Osasuna 3-2 (VIDEO)

Ronaldo salvează dramatic speranţele la titlu ale ?galacticilor?. Real Madrid - Osasuna 3-2 (VIDEO)

Ronaldo salvează dramatic speranţele la titlu ale ?galacticilor?. Real Madrid - Osasuna 3-2 (VIDEO)
Sursa foto: cristiano ronaldo
03 Mai 2010   •   00:38

Real Madrid rămâne şi după etapa a 35-a în coasta rivalei FC Barcelona, după un 3-2 de infarct împotriva surprinzătoarei Osasuna Pamplona. Cristiano Ronaldo a reuşit o ?dublă? în poarta lui Ricardo, iar ultimul gol a venit în minutul 89. În cazul în care nu câştiga, echipa din Madrid pica la trei puncte în spatele Barcelonei, situaţie în care câştigarea titlului devenea mult mai dificilă.
Osasuna nu este, însă, salvată de la retrogradare, iar acest lucru s-a văzut în atitudinea jucătorilor lui Jose Antonio Camacho. Bascii au şi deschis scorul în minutul 7, prin Aranda, care a profitat de inexactitatea lui Albiol şi a înscris. Ronaldo este însă decis să nu piardă titlul aşa uşor, însă, şi a marcat la colţul scurt la o fază la care apărarea adversă a părut inexistentă. Echipa din Pamplona a revenit, însă, în avantaj în minutul 42. Vadocz a trimis o torplilă la vinclu, din vole, şi a dus scorul la 1-2 pe Santiago Bernabeu.
?Albii? au avut, totuşi, puterea să revină şi au înscris întâi prin Marcelo, două minute mai târziu, în timp ce Cristiano Ronado a închis spectaculos tabela în minutul 89 cu o lovitură de cap după pasa lui Higuain.
3-2 şi Real Madrid acumulează 89 de puncte, cu unul mai puţin decât Barcelona. În Primera Division mai sunt de disputat trei etape, iar Real Madrid va mai întâlni Mallorca şi Malaga în deplasare şi Athletic Bilbao acasă. Catalanii de la Barcelona vor juca acasă cu Tenerife şi Valladolid, dar vor avea şi o deplasare foarte dificilă la Sevilla.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close