Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo se gândeşte la o posibilă retragere din fotbal

Ronaldo se gândeşte la o posibilă retragere din fotbal

Ronaldo se gândeşte la o posibilă retragere din fotbal
19 Noi 2008   •   13:43

Atacantul brazilian, în vârstă de 32 de ani, Ronaldo a declarat pentru cotidianul La Gazzeta dello Sport, că s-a gândit să se retragă din activitatea competiţională din cauza accidentării grave pe care a suferit-o la genunchi.
Ronaldo şi-a rupt un tendon al genunchiului stâng în timp ce evolua pentru AC Milan, în luna februarie a acestui an.
Sportivul a revenit pe teren în acestă săptămână, când a evoluat 22 de minute într-o partidă caritabilă care a avut loc în Maroc.
Contractul său cu formaţia italiană a expirat, iar de atunci a primit mai multe oferte, printre care şi una de la Siena, pe care a refuzat-o."Nu ştiu dacă voi continua să joc sau dacă mă voi retrage definitiv. Încă nu am luat o decizie", a declarat jucătorul brazilian pentru La Gazzeta dello Sport. Ronaldo a adăugat că încă nu s-a decis care va fi echipa la care va evolua în viitor: "Le mulţumesc, dar chiar nu ştiu ce îmi rezervă viitorul. Nu ştiu dacă voi continua să joc sau mă voi retrage, încă nu am luat o decizie. Nu e nicio grabă, deoarece vreau să-mi termin complet recuperarea. Poate voi decide mâine sau într-o lună, chiar nu ştiu", a afirmat fotbalistul.
Atacantul Brazilian, câştigător al Balonului de Aur în 1997 şi 2002, a mai primit oferte si de la Manchester City şi Flamengo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Manchester City
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close