Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo: Sunt o ţintă pe teren şi e foarte greu să nu reacţionez la intrările urâte

Ronaldo: Sunt o ţintă pe teren şi e foarte greu să nu reacţionez la intrările urâte

Ronaldo: Sunt o ţintă pe teren şi e foarte greu să nu reacţionez la intrările urâte
Sursa foto: cristiano ronaldo
10 Mar 2009   •   11:18

Cei mai mulţi suporteri sunt impresionaţi de tehnica deosebită de care dă dovadă Cristiano Ronaldo pe teren pentru Manchester United şi pentru Portugalia. Nu şi adversarii săi, însă. Portughezul se plânge că, deseori, fundaşii şi mijlocaşii adverşi îl faultează foarte dur şi este foarte greu să nu răspundă şi el cu aceeaşi monedă.
Cristiano Ronaldo nu este deloc mulţumit de tratamentul la care este supus atunci când îşi etalează jocul spectaculos şi seamănă panică în careul advarsarilor. Jucătorul de 24 de ani spune că primul impuls este acela de a recţiona, la rândul său, cu duritate, fiindu-i greu să se controleze de fiecare dată. Faulturile fac parte din joc şi nu pot fi evitate, dar multe dintre ele sunt mult mai dure decât ar fi nevoie, acelea fiind cele cu care Ronaldo are o problemă.
"Bineînţeles că sunt o ţintă şi e greu să evit unele lucruri. Încerc să nu reacţionez la nervi dar nu e mereu uşor să reuşeşti asta. Trebuie să îmi mai îmbunătăţesc reacţiile", a declarat Ronaldo, potrivit goal.com.
"Uneori e greu din cauza atmosferei de pe stadion şi a importanţei meciurilor. Totuşi, deşi am doar 24 de ani am ceva experienţă în meciuri mari şi asta mă ajută mult, deoarece din astfel de situaţii înveţi.", a continuat atacantul lusitan.
"Dacă mă loveşte cineva, ma ridic şi îmi văd de joc. Nu mi-e frică de lovituri pentru că şi ele fac parte din joc. Vă asta ca pe o provocare, ei încearcă să mă lovească pentru a mă opri.", se plânge jucătorul lui Manchester United pentru sursa citată.
Legat de partida pe care echipa sa, Manchester United, o va juca miercuri împotriva formaţiei Inter Milano în manşa secundă a optimilor de finală, Cristiano Ronaldo a declarat că echipa sa nu va avea deloc o misiune uşoară. United are, totuşi, părerea că suporterii vor împinge de la spate pe United pe Old Trafford şi formaţia antrenată de Sir Alex Ferguson va marca golul sau golurile de care va avea nevoie pentru a se califica. Manchester United a remizat cu Interul lui Jose Mourinho în primul meci, în urmă cu două săptămâni, pe San Siro, scor 0-0.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close