Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rossonerii revin cu noroc pe locul 1 în Serie A. AC Milan ? Napoli 1-0 (VIDEO)

Rossonerii revin cu noroc pe locul 1 în Serie A. AC Milan ? Napoli 1-0 (VIDEO)

Rossonerii revin cu noroc pe locul 1 în Serie A.  AC Milan ? Napoli 1-0 (VIDEO)
02 Noi 2008   •   23:53

Milan ajunge pe prima poziţie în clasamentul italian, după ce învinge pe Napoli, într-un meci care s-a jucat într-o singură direcţie toată repriza a doua.
După 45 de minute de joc la o singură poartă şi numeroase ocazii rosseonere, partida e decisă gratie unui autogol al lui Denis. În prima jumătate de oră Milan şi Napoli s-au luptat mult la jumătatea terenului, dar prima mare ocazie vine nu de la Kaka` sau Ronaldinho, ci de la Ambrosini, care îi centrează perfect lui Borriello, dar acesta este deposedat în ultimul moment.
Echipa milaneză preia controlul la mijlocul terenului, iar ocaziile vin începând cu minutul 21, apoi cu Ronaldinho, care seamănă panică prin incursiunile sale. Veştile rele pentru napolitani vin abia după ce rămân în 10 jucători. Maggio primind al doilea cartonaş galben.
Inferioriatea numerică îi împinge pe cei de la Napoli în apărare, care reuşesc să reziste în pofida a numeroase ocazii ale milanezilor.
AC Milan primeşte şi un penalti, care este ratat de Kaka în minutul 40 din repriza a doua, doar pentru ca două minute mai târziu, Dennis să devieze în propria poartă o minge centrată de Ronaldinho. Astfel se pune capăt celor 45 minute de suferinţă ale napolitanilor, dar şi ghinionului care îi atinsese pe milanezi pe parcursul meciului.
În SerieA Mlan are 22 de puncte, Udinese şi Inter- 21, Napoli - 20 de puncte, Lazio-19,Juventus-18.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Napoli Serie A
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close