Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roy Hodgson va antrena Liverpool în următorii trei ani

Roy Hodgson va antrena Liverpool în următorii trei ani

Roy Hodgson va antrena Liverpool în următorii trei ani
01 Iul 2010   •   13:31

Fostul antrenor al echipei engleze Fulham a semnat, joi, un contract pe trei ani cu FC Liverpool. Astfel, Hodgson îl înlocuieşte pe spaniolul Rafael Benitez, care a fost îndepărtat de "cormorani" după un sezon foarte slab, pentru a ajunge în cele din urmă la Inter Milano.


Hodgson le-a captat atenţie oficialilor de pe Anfield Road cu parcursul excelent avut de Fulham în Europa League care a dus echipa până în finala de la Hamburg. Fulham a pierdut partida cu Atletico Madrid, în prelungiri, dar patronii lui Liverpool erau conduşi. Roy Hodgson, fost antrenor şi la Inter Milano, este omul perdect pentru a-i lua locul lui Benitez. Tehnicianul englez s-a declarat entuziasmat de oferta celor de la Liverpool şi spune că este onorat să fie antrenor pe Anfield Road.


"Este cea mai mare bucurie a mea şi sunt onorat să primesc rolul de manager la cel mai de succes club britanic. Abia aştept să îi cunosc pe jucători şi să văd suporterii, dar şi să mă apuc de treabă la Melwood"
, a declarat Hodgson, pentru Eurosport.


Performanţele celor de la Fulham cu Hodgson la cârmă au fost foarte bune, având în vedere lotul mult mai slab al echipei faţă de cele ale marilor grupări engleze. Un loc şapte în Premier League în 2008/2009 şi finala Europa League din 2010 sunt cele mai surprize făcute de "Cottagers" în ultimii ani.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liverpool Premier League Fulham
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close