Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ruptură definitivă între Mutu şi Fiorentina, după o ieşire nervoasă a jucătorului

Ruptură definitivă între Mutu şi Fiorentina, după o ieşire nervoasă a jucătorului

Ruptură definitivă între Mutu şi Fiorentina, după o ieşire nervoasă a jucătorului
06 Ian 2011   •   09:31

Inevitabilul s-a produs. Fiorentina şi Adrian Mutu sunt la un pas de ruptură, asta după ce atacantul a avut o ieşire nervoasă la ultimul antrenament. Anunţat că a fost propus la Cesena, Mutu a ieşit furtunos din vestiar. Fiorentina a anunţat acum că se pregăteşte să îl dea în judecată.

Mutu este la un pas să repete cu Fiorentina scandalul de la Chelsea. De data aceasta însă nu pentru consum de droguri, ci pentru comportament nesportiv. "Fotbalistul Adrian Mutu a abandonat şedinţa de pregătire, din proprie decizie şi fără a oferi o explicaţie", precizează comunicatul clubului din Florenţa, care subliniază că "o astfel de decizie neaşteptată aduce daune clubului Fiorentina", iar Mutu a fost exclus din lotul pentru deplasarea de la Bologna.

Incidentul survine după o întâlnire dintre reprezentantul jucătorului şi conducerea clubului, în legătură cu viitorul fotbalistului. "Acest act de indisciplină şi lipsă de respect faţă de echipă, este ultimul dintr-o serie de incidente provocate de fotbalistul Mutu şi determină clubul Fiorentina să îşi rezerve orice fel de acţiune consideră necesară, pe plan fotbalistic şi civil", mai scrie în comunicat.

Conform impresarului Giovanni Becali, lui Mutu i s-a făcut rău la auzul veştii că nu mai poate pleca nici la Cesena, după ce şefii Fiorentinei căzuseră de acord să îl lase să se transfere. "Între Fiorentina şi Mutu nu mai e loc de împăcare, din păcate. E clar că italienii vor să scape de Adrian. Ce tot o freacă? Cred că, dacă suntem români, ne pot păcăli? Să ia orice decizie vor, să-i dea orice amendă. Mutu trebuia să fie titular cu Bologna, era convocat. Trebuia să înceapă antrenamentul. Când i-am spus băiatului despre ce e vorba, s-a supărat, se simţea şi rău, aproape că a vomitat la aflarea veştii. A plecat acasă. Îi găsisem lui Mutu o echipă din Italia care era pregătită să-i accepte condiţiile salariale. Păi, dacă voi, Andrea della Valle şi Corvino, îmi spuneaţi de acum două săptămâni că Mutu nu pleacă liber în Italia, nu mai încercam să-i găsesc echipă!", a declarat Becali.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close