Antena 3 CNN Sport Fotbal extern S-a găsit deja înlocuitor pentru Mutu. Cassano, la un pas de a semna cu Fiorentina

S-a găsit deja înlocuitor pentru Mutu. Cassano, la un pas de a semna cu Fiorentina

S-a găsit deja înlocuitor pentru Mutu. Cassano, la un pas de a semna cu Fiorentina
31 Ian 2010   •   11:58


Antonio Cassano aşteaptă doar o undă verde de la Real Madrid pentru a se transfera, sub formă de împrumut, la Fiorentina, susţine presa din Italia. Atacantul a intrat în dizgraţia celor de la Sampdoria după un conflict cu antrenorul Gigi Del Neri, care l-a lăsat în afara lotului la ultimele două partide.

Vânzarea lui ar fi dificilă în acest moment şi puţine cluburi sunt dispuse să plătească 20 de milioane de euro cu atât de puţin timp înainte de finalul perioadei de transferuri. Astfel, Sampdoria a ales să îl împrumute pentru şase luni la Fiorentina, unde Cassano va putea chiar evolua în Liga Campionilor.

Cele două cluburi se pare că s-au înţeles sâmbătă seara, dar înainte ca această mutare să fie definitivată este nevoie şi de acordul lui Real Madrid, care deţine drepturi de aproximativ 5 milioane de euro pentru jucător, în cazul unei eventuale vânzări. Mutarea le-ar conveni totuşi şi madrilenilor, Fiorentina oferindu-i lui Cassano o mai mare vizibilitate pe piaţa transferurilor.

Cassano este înlocuitorul ideal pentru Adrian Mutu, care este în pericol de a fi suspendat după ce a fost depistat de două ori pozitiv cu sibutramină. Clubul din Florenţa este sigur că internaţionalul român va scăpa uşor şi că va reveni în luna mai, cel mai târziu, dar totuşi nu vrea să rişte.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close