Antena 3 CNN Sport Fotbal extern S-a tras Dunga până la ei! Ronaldo şi Ronaldinho nu vor juca la Cupa Confederaţiilor cu Brazilia

S-a tras Dunga până la ei! Ronaldo şi Ronaldinho nu vor juca la Cupa Confederaţiilor cu Brazilia

S-a tras Dunga până la ei! Ronaldo şi Ronaldinho nu vor juca la Cupa Confederaţiilor cu Brazilia
22 Mai 2009   •   01:39

Carlos Dunga nu i-a inclus pe Ronaldinho şi Ronaldo în lotul Braziliei pentru meciurile din preliminariile pentru Cupa Mondială de luna viitoare şi nici pentru Cupa Confederaţiilor din această vară.

Mijlocaşul lui AC Milan este ieşit din formă în ultima vreme, atât la club, cât şi la naţională, iar în acest an s-a aflat doar printre rezerve la meciul cu Peru. Ronaldo, de cealaltă parte, şi-a redescoperit pofta de gol de când a revenit la Corinthians, dar Dunga a ales să nu îl cheme încă, în ciuda mai multor voci care îi cereau asta.

Brazilia joacă împotriva Uruguay-ului la Montevideo, pe 6 iunie, ca apoi să primească vizita Paraguay-ului la Recife, patru zile mai târziu, înainte să se deplaseze în Africa de Sud pentru Cupa Confederaţiilor din vară.

Iată jucătorii convocaţi de Dunga:

Portari: Julio Cesar (Inter Milano), Gomes (Tottenham Hotspur), Victor (Gremio)

Fundaşi: Maicon (Inter Milano), Daniel Alves (Barcelona), Alex (Chelsea), Juan (AS Roma), Lucio (Bayern Munchen), Luisao (Benfica), Kleber (Internacional), Andre Santos (Corinthians).

Mijlocaşi: Anderson (Manchester United), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (VfL Wolfsburg), Ramires (Cruzeiro), Elano (Manchester City), Felipe Melo (Fiorentina), Julio Baptista (AS Roma), Kaka (AC Milan)

Atacanţi: Alexandre Pato (AC Milan), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Internacional), Robinho (Manchester City).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Ronaldinho Brazilia
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close