Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sa Pinto, director de la Sporting Lisabona, a demisionat după ce s-a bătut cu vedeta echipei

Sa Pinto, director de la Sporting Lisabona, a demisionat după ce s-a bătut cu vedeta echipei

Sa Pinto, director de la Sporting Lisabona, a demisionat după ce s-a bătut cu vedeta echipei
22 Ian 2010   •   13:36


Ricardo Sa Pinto, fost jucător la Sporting Lisabona, a demisionat joi din postul de director sportiv al clubului lusitan, la doar două luni de la ocuparea lui, după ce s-a bătut cu atacantul-vedetă al echipei, Liedson, miercuri seară, după un meci din Cupa Portugaliei.

Clubul a anunţat că Sa Pinto "şi-a prezentat demisia, care a fost acceptată" şi că a decis în acelaşi timp deschiderea unei anchete disciplinare în ce-l priveşte pe Liedson. Sa Pinto nu este la primul astfel de incident, în 1997 fiind suspendat din toate competiţiile timp de un an pentru că l-a agaresat pe selecţionerul naţional din acea vreme Artur Jorge.

Conform presei portugheze, disputa dintre Sa Pinto şi internaţionalul portughez s-a încheiat cu ''schimburi de pumni''. Jucătorul de origine braziliană ar fi reacţionat violent la criticile directorului sportiv după un meci din şaisprezecimile de finală ale Cupei Portugalei, în care Sporting s-a impus cu greu, 4-3, în faţa formaţiei de divizia a 3-a Mafra.

Cu 150 de goluri marcate de la venirea sa la Lisabona, în 2003, jucătorul în vârstă de 32 de ani este al doilea marcator din toate timpurile al lui Sporting.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sporting Lisabona
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close