Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şahtior a făcut eventul: A învins-o cu 2-0 pe Dinamo Kiev în finala Cupei Ucrainei

Şahtior a făcut eventul: A învins-o cu 2-0 pe Dinamo Kiev în finala Cupei Ucrainei

Şahtior a făcut eventul: A învins-o cu 2-0 pe Dinamo Kiev în finala Cupei Ucrainei
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Mai 2011   •   11:43

Şahtior Doneţk a încheiat în triumf un sezon incredibil. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a câştigat finala Cupei Ucrainei, după ce a învins-o chiar pe marea rivală, scor 2-0, la capătul unui meci cu două eliminări.

După o primă repriză lipsită de spectacol şi faze de poartă, Şahtior a deschis scorul prin Eduardo în minutul 64. Croato-brazilianul avea să fie eliminat însă peste puţin timp, dar Dinamo nu a reuşit să profite de superioritatea  numerică, doar Milevski fiind apropae de gol, când a tras în bară. Egalitatea numerică s-a restabilit după ce Betao a primit şi el cartonaşul roşu, iar Luiz Adriano a marcat pentru 2-0 şi a trimis trofeul la Doneţk.

Românul Răzvan Raţ nu a fost utilizat, rămânând pe bancă până la finalul partidei.

Este pentru a treia oară în istoria clubului când Şahtior câştigă eventul şi a doua oară sub conducerea lui MIrcea Lucescu. „Întregul sezon ne-a aparţinut. Am câştigat titlul, Cupa şi am ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Şi asta în anul în care sărbătorim 75 de ani de la înfiinţare. Este incredibil”, a declarat căpitanul Darijo Srna.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close