Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şahtior Doneţk ? Tottenham 2-0. Finalul de meci a fost de partea lui Lucescu

Şahtior Doneţk ? Tottenham 2-0. Finalul de meci a fost de partea lui Lucescu

Şahtior Doneţk ? Tottenham 2-0. Finalul de meci a fost de partea lui Lucescu
19 Feb 2009   •   23:24

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a prevăzut că meciul cu Tottenham de pe teren propriu va fi unul de ?fineţe braziliană versus putere fizică britanică?, iar în primele 20 de minute al partidei declaraţia lui s-a dovedit a fi doar pe jumătate adevărată.
Gazdele, aflate în pauza de iarnă şi nejucând un meci oficial de la victoria cu 3-2 de la Barcelona, în Liga Campionilor, din 9 decembrie, au avut patru brazilieni în echipa de start. Posesia şi creativitatea acestora a însemnat că Tottenham a petrecut prima repriză alergând după umbre. Şahtior a pus în pericol poarta oaspeţilor încă din primele minute, iar fundaşii lui Tottenham au părut îngheţaţi în tot acest timp.
Golurile i-au ferit totuşi pe englezi, însă numai până pe finalul partidei. Şahtior a spart gheaţa în minutul 78, când Jadson a trimis din lovitură liberă la Selejnov, care a deschis scorul. Zece minute mai târziu, Jadson şi-a trecut chiar el numele pe lista marcatorilor şi le-a oferit ucrainenilor un avantaj considerabil înaintea manşei retur din 16-imile Cupei UEFA.
Internaţionalul român Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior, într-un meci în care se pare că ghinionul de sfârşit de partidă l-a părăsit pe Mircea Lucescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close