Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şahtior mai bifează o finală, după ce a eliminat Dinamo Kiev din Cupa Ucrainei (VIDEO)

Şahtior mai bifează o finală, după ce a eliminat Dinamo Kiev din Cupa Ucrainei (VIDEO)

Şahtior mai bifează o finală, după ce a eliminat Dinamo Kiev din Cupa Ucrainei (VIDEO)
14 Mai 2009   •   15:25


Şahtior Doneţk a reuşit să oprească marea rivală Dinamo Kiev pentru a doua oară într-o săptămână din drumul către o finală. La doar câteva zile după ce a eliminat Dinamo Kiev din Cupa UEFA, formaţia condusă de Mircea Lucescu a reuşit să elimine marea rivală şi din semifinalele Cupei Ucrainei. "Consolarea" dinamoviştilor rămâne totuşi titlul cucerit ân weekend.

Mircea Lucescu a obţinut astfel cea de-a patra calificare în finala Cupei Ucrainei, după 1-0 cu Dinamo Kiev, gol Lewandowski, şi spune că meciul următor cu Voskla Poltava nu va fi unul uşor. "Nu va fi uşor în finala Cupei Ucrainei, pentru că şi Vorskla Poltava a arătat în meciurile cu noi că e o echipă bună. Încă o dată felicit pe Dinamo Kiev pentru câştigarea titlului şi chiar pentru jocul din seara aceasta. S-a văzut că au dat tot ce le-a mai rămas din forţele după un întreg campionat", a spus Lucescu, la finalul partidei cu Dinamo Kiev.

"Pentru noi era importantă această victorie, pentru că ne permite să lucrăm cu entuziasm pentru finala Cupei UEFA, cu Werder Bremen", a mai spus Lucescu, care a adăugat şi că speră ca accidentarea pe care brazilianul Jadson a suferit-o, să-i permită să evolueze în finala Cupei UEFA. "Vrem să câştigăm Cupa UEFA, îmi doresc foarte mult să dau o cupă muzeului, ultima care mi-a rămas, nu vreau să o iau acasă", a conchis Lucescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk Dinamo Kiev
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close