Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sahtior pleacă neînvinsă de la Kiev şi visează la finala Cupei UEFA (VIDEO)

Sahtior pleacă neînvinsă de la Kiev şi visează la finala Cupei UEFA (VIDEO)

Sahtior pleacă neînvinsă de la Kiev şi visează la finala Cupei UEFA (VIDEO)
30 Apr 2009   •   21:25

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu, Sahtior Donetsk, la care Răzvan Raţ a fost integralist, a remizat în deplasarea de la Dinamo Kiev, scor 1-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA. Astfel, echipa tehnicianului român are acum prima şansă de a juca în finala competiţiei.

Aliyev a fost principalul pericol pentru echipa lui Mircea Lucescu în debutul partidei. Jucătorul lui Dinamo Kiev a ratat mai întâi prima ocazie a meciului înainte de a executa lovitura liberă din care Chigrinski a trimis mingea în proprie poartă. Replica lui Sahtior nu s-a lăsat aşteptată, Luiz Adriano ratând o şansă imensă. Finalul primei reprize a aparţinut tot gazdelor, care puteau intra la cabine cu un avantaj dublu, însă şutul deviat al lui Correa a lovit bara.



Imediat după reluare a intrat şi Ghioane, însă tot Aliyev a rămas cel mai periculos om al lui Dinamo, dar de fiecare dată oaspeţii au scăpat fără gol primit. Şi cum o veche butadă spune că ocaziile se răzbună, Fernandinho a reuşit o egalare împotriva cursului jocului, după o fază totuşi de toată frumuseţea. A fost momentul în care trupa lui Raţ şi Lucescu s-a descătuşat, până la final reuşind să controleze ostilităţile. În ultimele opt minute a intrat şi Cernat, dar rezultatul a rămas neschimbat. O remiză care o transformă pe Sahtior în favorită pentru calificarea în finală.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA Dinamo Kiev Mircea Lucescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close