Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Saint-Etienne -Auxerre 1-1. Pasă de gol pentru Daniel Niculae. Rezultate Franţa (VIDEO)

Saint-Etienne -Auxerre 1-1. Pasă de gol pentru Daniel Niculae. Rezultate Franţa (VIDEO)

Saint-Etienne -Auxerre 1-1.  Pasă de gol pentru Daniel Niculae. Rezultate Franţa (VIDEO)
Sursa foto: daniel niculae
19 Sep 2009   •   23:37

Încă o dată Saint-Etienne a avut de suferit, dar nu din cauza jocului, ci a norocului. Dominarea lor asupra lui Auxerre le-a adus doar un punct. Un start destul de slab al meciului a luat capăt în minutul 12 când Gonzalo Bergessio reuşeşte să înscrie şi gazdele preiau conducerea. Un gol prin devierea centrării lui Boubacar Sanogo .
Sainte va continua să domune următoarele 20 de minute, dar, cum a fost cazul şi cu alte ocazii nu fructifică posesia. Augusto a fost aproape de a înscrie, ca şi Dimitri Payet, dar golul decisiv nu vroia să vină.

Ultimele 10 minute ale primei reprize au aparţinut oaspeţilor, cu ocazii ale Kamel Chafni, Ireneusz Jelen şi Cedric Hengbart, ultimul cu o bară.

În a doua repriză, Sainte a avut din nou posesia, dar le lipsea finalizarea. Drept urmare, vor fi pedepsiţie pentru ineficienţă când mai erau 14 minute de joc. Kevin Lejeune, intrat ca rezervă, reuşeşte golul cu capul din centrarea lui Daniel Niculae, care par să îşi fi regăsit pofta de joc după ce săptămâna trecută a reuşit un gol după o pauză de 43 de meciuri.



Rezultate Ligue 1
Boulogne 0 - 2 Bordeaux
Grenoble 0 - 4 Rennes
Lorient 3 - 1 Nancy
Nice 1 - 3 Monaco
Saint-Etienne 1 - 1 Auxerre
Sochaux 2 - 5 Valenciennes
Marseille 4 - 1 Montpellier(min 80)



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Daniel Niculae Franta Ligue 1
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close