Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sampdoria - Lazio 2-1. Două supergoluri ţin "Doria" în lupta pentru cupele europene (VIDEO)

Sampdoria - Lazio 2-1. Două supergoluri ţin "Doria" în lupta pentru cupele europene (VIDEO)

Sampdoria - Lazio 2-1. Două supergoluri ţin "Doria" în lupta pentru cupele europene (VIDEO)
Sursa foto: giampaolo pazzini
07 Mar 2010   •   23:07

Două echipe cu obiective cât se poate de diferite. Lazio, pe vremuri o obişnuită a Ligii Campionilor, a mers la Genova pentru a aduce puncte de care are atâta nevoie în lupta pentru evitarea retrogradării. Sampdoria, însă, este în lupta pentru cupele europene şi speră, chiar, la un loc în Liga Campionilor. Sub aceste auspicii s-au întâlnit, duminică, cele două echipe, iar genovezii au fost cei care au avut câştig de cauză.
În mare nevoie de puncte, echipa lui Ştefan Radu a început partida de pe terenul Sampdoriei cum nu se poate mai bine. După o ocazie ratată de Rocchi, în minutul 7 a venit deschiderea de scor pentru Lazio, din piciorul lui Floccari. Atacantul a protejat bine mingea şi a trimis stângaci, dar suficient de bine pentru ca mingea să poposească în plasă. Egalarea a venit în minutul 26, când Guberti a primit o pasă inspirată din lovitură liberă la 30 de metri şi a trimis un trasor care, totuşi, trebuia să nu îi pună mari probleme portarului. Pazzini a dus scorul la 2-1 pentru Sampdoria în minutul 36, când a preluat o minge rătăcită în careul advers şi a trimis un şut violent la colţul scurt.
Rezultatul este unul de coşmar pentru Lazio, care rămâne cu 26 de puncte şi păstrează un avans de doar trei puncte faţă de Livorno, echipa aflată pe primul loc retrogradabil.Sampdoria, însă, totalizează 43 de puncte, cu trei mai puţine decât echipa de pe locul al patrulea, Palermo.

Celelalte rezultate ale zilei:
Inter Milano - Genoa 0-0
Cagliari - Catania 2-2
Bari - Chievo 1-0
Palermo - Livorno 1-0
Bologna - Napoli 2-1
Siena - Parma 1-1
Atalanta - Udinese 0-0
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A lazio
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close