Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sampdoria-Milan 2-1. Rossoneri înclină mai mult spre zona neagră.Rezultate Italia (VIDEO)

Sampdoria-Milan 2-1. Rossoneri înclină mai mult spre zona neagră.Rezultate Italia (VIDEO)

Sampdoria-Milan 2-1. Rossoneri înclină mai mult spre zona neagră.Rezultate Italia (VIDEO)
Sursa foto: antonio cassano
01 Mar 2009   •   18:53

Milan rămâne în zona neagrăa formei sportive şi ridică deja o problemă gravă în ce priveşte involuţia jocului şi rezultatele. Pentru Sampdoria în schimb este o victorie mare.
În timpul meciului formaţia lui Ancelotti a ţinut mingea, a pasat, a atacat, dar fără a fi periculoasă. În minutul 18, Sampdoria are o ocazie frumoasă
În minutul 33, Sampdoria trece în avantaj cu lovitura de cap al lui Cassano, Abbiati respinge, dar arbitrul consideră că migea a trecut linia porţii.
Ancelotti schimbă la debutul reprizei secunde. Iese Antonini, intră Inzaghi. Deşi căuta egalarea, în minutul 51 se vede condusă cu 2-0. Pasa lui Cassano, pentru finalizarea lui Pazzini .
Milan se aruncă cu frenezie în atac, dar fără mari rezultate. Manevre confuze şi previzibile. Abia în minutul 80 se vede o sclipire, prin golul lui Pato, de 2-1.
Sampdoria s-a închis bine, a jucat calm şi nu a avut probleme să închidă spaţiile pentru milanezi. MIlan pe de altă parte s-a trezit prea târziu.
Al patrulea loc îi aparţine Fiorentinei, la care Mutu a fost integralist, pentru scorul de 1-1, în meciul disputat duminică, în deplasare, contra lui Reggina.

Rezultate etapa 26

Atalanta 0 - 2 Chievo

Cagliari 0 - 0 Torino
Palermo 0 - 4 Catania
Reggina 1 - 1 Fiorentina
Sampdoria 2 - 1 AC Milan
Siena 0 - 0 Genoa
Udinese 2 - 0 Lecce
Sâmbătă
Lazio-Bologna 2-0
Juventus-Napoli 1-0

Clasament:
1. Inter 59p
2. Juventus 53p
3. AC Milan 48p
4. Fiorentina 46p
13. Catania 33p
20. Reggina 18p


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Serie A Carlo Ancelotti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close