Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Samuel Eto'o s-a înţeles cu Inter şi schimbul dorit de Barca, cu Ibrahimovic, este realizabil

Samuel Eto'o s-a înţeles cu Inter şi schimbul dorit de Barca, cu Ibrahimovic, este realizabil

Samuel Eto'o s-a înţeles cu Inter şi schimbul dorit de Barca, cu Ibrahimovic, este realizabil
Sursa foto: Samuel Eto'o
23 Iul 2009   •   19:39

Ceea ce părea o mutare imposibilă este tot mai aproape de a deveni realitate. Schimbul dintre campioanele Spaniei şi Italiei, Barcelona şi Inter, între atacanţii Samuel Eto'o şi Zlatan Ibrahimovic se îndreaptă către o finalizare pozitivă. Pretenţiosul atacant camerunez, care ceruse un salariu astronomic de la Inter, s-a înţeles, spune agentul său, cu echipa lui Jose Mourinho, şi mai are de rezolvat doar problemele cu propria grupare.
Suedezul Ibrahimovic îşi doreşte din tot sufletul o mutare în Spania, la campioana Europei, şi nu a ascuns în nici un moment acest lucru. Problema în schimbul cu Eto'o, însă, a fost chiar atacantul "blaugrana", care a cerut mulţi bani pentru a accepta statutul de monedă de schimb. Agentul camerunezului, Josel Mesalles, a anunţat, însă, surprinzătoarea veste că acesta s-a înţeles cu Inter joi.
"S-a ajuns la o înţelegere cu Inter. Toate detaliile au fost discutate. Singura problemă este un bonus de loialitate de la Barcelona. Ar trebui să ajungem la o înţelegere cu ei într-o săptămână.", a declarat Mesalles, potrivit Skysports.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close