Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sărbătoritul Buffon vrea să primească un e-mail de la Obama

Sărbătoritul Buffon vrea să primească un e-mail de la Obama

Sărbătoritul Buffon vrea să primească un e-mail de la Obama
28 Ian 2009   •   18:08

Se pare că goal-keeper-ul lui Juventus şi al naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon, ar vrea să discute cu preşedintele american, Barack Obama. Buffon a împlinit azi (miercuri) 31 de ani şi este posibil să sărbătorească în seara aceasta cu o victorie împotriva lui Udinese.
Juventus este încrezătoare în şansele sale în meciul cu Udinese, care are loc pe stadionul Friuli. Juve a câştigat 6 din ultimele 7 meciuri din ligă şi joacă împotriva unei echipe care nu a mai obţinut o victorie în ligă din 29 octombrie. Bianconerii s-au bucurat recent de întoarcerea, după o accidentare, a portarului de senzaţie Buffon. Portarul lui Juve este într-o formă fizică excelentă, după ce a stat pe bancă 3 luni din cauza unei întinderi musculare la piciorul drept.
Buffon şi-a lansat miercuri website-ul oficial şi s-a folosit de acest prilej pentru a dezvălui una dintre dorinţele sale către Sky Sport 24. ?Poate că nu sunt prea modest când spun că aş dori să primesc un e-mail de la Obama. Aş vrea ca el să-mi spună: Bună Buffon, eşti portarul meu preferat. Acest lucru m-ar bucura şi aş putea începe un dialog şi o relaţie de prietenie cu el?, a spus zâmbind Buffon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gianluigi Buffon Barack Obama
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close