Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sârbii mulţumesc României pentru remiza "tricolorilor" în Franţa: Soarta calificării ne aparţine

Sârbii mulţumesc României pentru remiza "tricolorilor" în Franţa: Soarta calificării ne aparţine

Sârbii mulţumesc României pentru remiza "tricolorilor" în Franţa: Soarta calificării ne aparţine
07 Sep 2009   •   14:05


Rezultatul de egalitate dintre Franţa şi România a facilitat misiunea Serbiei, care miercuri întâlneşte selecţionata "cocoşului galic" pe teren propriu, într-un meci decisiv pentru calificarea directă la CM 2010. Cu o victorie în meciul direct, Serbia s-ar califica la turneul din Africa de Sud cu două etape înainte şi ar scăpa de emoţiile partidelor cu România, de pe teren propriu, şi Lituania, din deplasare.

Presa şi jucătorii din Serbia au ţinut să mulţumească elevilor lui Răzvan Lucescu pentru această oportunitate de a încheia conturile în grupa a 7-a a preliminariilor. "Mulţumim, România, soarta calificării ne aparţine", a titrat cotidianul sârb Danas, în timp ce ziarul Glas Javnosti a scris: "Satisfacţie după egalul dintre Franţa şi România".

Nemaja Vidici a declarat că remiza obţinută de naţionala României, scor 1-1, cu Franţa, a facilitat "misiunea" Serbiei, iar Milan Jovanovic, elevul lui Boloni la Standard Liege, a spus că "acest 1-1 ne ajută enorm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ". "În ciuda scorului egal, am văzut o mare echipă a Franţei. Numai în prima repriză puteau să înscrie de câteva ori şi să rezolve meciul. Trebuie să fim conştienţi că la Belgrad vine Franţa, nu orice echipă", a mai spus Jovanovici.

Selecţionerul Radomir Antici a lăudat echipa României, remarcând insistenţa, disciplina şi siguranţa defensivei noastre. "Sunt satisfăcut de rezultatul acestui meci, lucrurile au ieşit aşa cum ne doream, acum e rândul nostru să arătăm ce putem. Scorul de la Paris are darul de a reduce presiunea, dar ambiţiile noastre rămân neschimbate", a spus Antici.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala 2010
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close