Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scene şocante la antrenamentul Franţei. Gomis s-a prăbuşit inconştient pe teren, din senin (FOTO)

Scene şocante la antrenamentul Franţei. Gomis s-a prăbuşit inconştient pe teren, din senin (FOTO)

Scene şocante la antrenamentul Franţei. Gomis s-a prăbuşit inconştient pe teren, din senin (FOTO)
Sursa foto: bafe gomis
08 Oct 2009   •   14:49

Jucătorii şi stafful echipei naţionale a Franţei au tras miercuri o sperietură pe cinste. La 50 de minute de la începerea antrenamentului, Bafé Gomis, atacantul de doar 24 de ani de la Olympique Lyon, s-a prăbuşit pe teren fără să fie lovit şi şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii au intervenit imediat şi jucătorul şi-a revenit surprinzător de repede. Îngrijorător este, însă, faptul că Gomis mai suferă astfel de incidente, ultima oară acum zece luni, la echipa de club.
Gomis este în lotul cu care echipa Franţei atacă meciul de acasă cu Insulele Feroe "datorită" accidentării lui Frank Ribery. Atacantul venit în această vară la Lyon şi supranumit "Pantera" pentru calităţile sale fizice are, i-a făcut pe colegii săi şi nu numai să treacă prin clipe de groază. Gomis şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui joc şcoală de şase contra şase. Portarul Cedric Carrasso a fost primul care s-a dus să vadă dacă jucătorul este în regulă şi, când l-a văzut, a strigat imediat după ajutor. Doctorii au constatat cu bucurie că Gomis a ieşit din starea de inconştienţă în mai puţin de un minut şi i-au spus să meargă la vestiare. De acolo, atacantul a ieşit chiar cu un zâmbet pe faţă care nu trăda deloc pericolul prin care trecuse, informează cotidianul L'Equipe.
Pericolul a trecut, dar oficialii clubului Olympique Lyon îşi fac deja griji. Preşedintele Jean Michel Aulas s-a declarat deja "foarte neliniştit că acest lucru se întâmplă pentru a doua oară".

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close