Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari: Chelsea trebuie să aducă un atacant

Scolari: Chelsea trebuie să aducă un atacant

Scolari: Chelsea trebuie să aducă un atacant
06 Dec 2008   •   16:34

Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a afirmat că echipa sa are nevoie de un atacant încă din această iarnă.
Brazilianul deplânge lipsa sa de vârfuri din acest sezon și a admis că la următoara partidă, cu Bolton, va avea un singur atacant apt de joc.
Tehnicianul recunoaște că echipa sa s-a chinuit mult să câștige ultimele meciuri, iar un nou vârf le-ar da mai multe șanse de victorie. El spune că măcar un om de ar mai avea în față ar avea ocazia să schimbe tactica uneori, sau măcar să încerce ceva diferit.
Totuși, directorul lui Cheksea, Peter Kenyon, afirnase deja că londonezii nu vor semna nici un contract în această iarnă.
Scolari se plânge că în momentul venirii la echipă nu a mai cerut jucători deoarece nu se gândea că va suferi atât de multe accidentări. Iar acum situația de fapt impune noi transferuri pentru a umple golurile lăsate de atâția jucători inapți.
Chelsea face sâmbătă deplasarea la Bolton pentru a încerca a 11-a victorie în deplasare în Premier League, ceea ce ar fi un record pentru campionatul britanic.
Oricum, în altă ordine de idei, dacă situația de fapt se menține și pentru meciul cu CFR Cluj, echipa lui Scolari s-ar putea găsi în dificultate, iar viitorul brayilianului la Club pus sub semnul întrebării.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close