Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Scolari nu concepe să se împiedice de CFR

Scolari nu concepe să se împiedice de CFR

Scolari nu concepe să se împiedice de CFR
07 Dec 2008   •   17:47

Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari a exclus posibilitatea ca echipa sa să fie eliminată dinLiga Campionilor în această săptămână.
Chelsea a câștigat două meciuri, are două egaluri și o înfrângere în Grupa A și întâlnesc pe CFR Cluj, marți, pe Stamford Bridge. Londonezii au nevoie de o victorie dacă vor să meargă mai departe în competiție.
Pe de altă parte ar mai putea avansa dacă nu îi pot bate pe români iar Bordeaux nu trece de Roma, dar Scolari este încrezător că formația sa nu va sta la mâna altor echipe.
"Este de neconceput ca Chelsea să iasă? Ei bine, cred că nimeni din lume nu se gândește la asta, dar este posibile pentru că am permis altor echipe să aibă această oportunitate. Nu mă gândesc la eliminare deoarece cred în acești jucători. Dar trebuie să jucăm mai bine decât până acum dacă vrem să continuăm,"declara Scolari.
Brazilianul a găsit timp să mediteze și la cariera fotbaliștilor. El este convins că "un fotbalist, dacă este inteligent, are bani pentru familia sa, pentru următoarea generație și chiar pentru a cincea. Dacă au un agent bun, atunci vor investi bani și nu trebuie să își mai facă griji. Celș mai bun lucru pentru un fotbalist este să aibă o soție bună."
Pe de altă parte, CFR Cluj a promis că va face zile amare englezilor și merg la Londra să îl demită pe antrenorul lui Chelsea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra CFR Cluj Liga Campionilor
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close