Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Se întoarce Zidane în fotbal? Francezul spune că l-ar interesa un post la Real Madrid

Se întoarce Zidane în fotbal? Francezul spune că l-ar interesa un post la Real Madrid

Se întoarce Zidane în fotbal? Francezul spune că l-ar interesa un post la Real Madrid
Sursa foto: zinedine zidane
08 Mar 2009   •   19:13

Fotbalul nu se uită uşor, mai ales atunci când ai fost unul dintre maeştrii sportului. Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a declarat că ar fi interesat să se întoarcă la Real Madrid, clubul de la care s-a retras ca jucător, în calitate de consilier. "Zizou" exclude posibilitatea de a antrena vreo echipă în viitorul apropiat, dar fotbalul îi lipseşte prea mult pentru.
"Fotbalul îmi lipseşte. Îmi doresc să revin, însă nu ca selecţioner al Franţei. Dacă ai fost un mare fotbalist nu înseamnă că vei ajunge automat un mare antrenor sau un mare conducător. Trebuie să înveţi. Pentru început mi-ar plăcea să fiu consilier. Am păstrat o legătură foarte strânsă cu fostul preşedinte Florentino Perez, care m-a adus la Real când eram jucător. Există posibilitatea ca el să revină la conducerea clubului. Vom vedea. Oricum, mi-ar plăcea să fiu consilier", a declarat Zidane, anunţă Mediafax.
Ataşamentul pentru clubul madrilen al fostului jucător francez de origine algeriană este de înţeles, Zidane petrecând cinci ani pe Santiago Bernabeu, de unde a şi pus ghetele în cui în 2006. Zidane a venit în 2001 la formaţia "blanco" de la Juventus Torino în schimbul unei sume record, de 66 de milioane de euro, cea mai mare sumă de transfer plătită vreodată pentru un jucător de fotbal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Zinedine Zidane Real Madrid
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close