Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Secretul Barcelonei: Pep Guardiola a realizat un film motivaţional pentru finala Ligii (VIDEO)

Secretul Barcelonei: Pep Guardiola a realizat un film motivaţional pentru finala Ligii (VIDEO)

Secretul Barcelonei: Pep Guardiola a realizat un film motivaţional pentru finala Ligii (VIDEO)
Sursa foto: pep guariola
03 Iun 2009   •   05:56

Succesul Barcelonei în Liga Campionilor se datorează nu numai sfaturilor tehnice ale lui Pep Guardiola. Antrenorul catalanilor le-a prezentat jucătorilor săi un filmuleţ înainte de finala cu Manchester United în Champions League la Roma.
Filmul de şapte minute, difuzat în vestiarul Barcelonei înainte de debutul meciului, a fost difuzat acum şi de televiziunea spaniolă.
Acesta prezintă imagini cu jucătorii Barcelonei cu secvenţe din filmul lui Ridley Scott -Gladiator, cu Russell Crowe.

Guardiola, care a comandat filmul special pentru această ocazie, nu apare în film. Cu toate acestea apar Dani Alves şi Eric Abidal, ambii suspendaţi pentru finală.
Eidur Gudjohnsen şi Alex Hleb, rezerve de multe ori de-a lungul sezonului s-au bucurat de un timp egal precum prezenţele regulate în primul 11 Leo Messi şi Thierry Henry.
Pe piesa interpretată de Luciano Pavarotti- Nessun Dorma, jucătorii se adună în tunel, o experienţă comparată cu intrarea gladiatorilor în tunel.

Mesajul final este: "Suntem în centrul terenului, suntem precişi, suntem efortul nostru,suntem atacanţi care apără,suntem fundaşi care atacă, suntem respectaţi de adversari, suntem recunoscuţi de adversari, suntem fiecare gol pe care îl înscriem, suntem cei atenţi la golul adversarului, suntem unul?.

După ce s-au aprins luminile, mai mulţi jucători aveau ochii în lacrimi, se susţine, iar Guardiola nu le-a mai vorbit jucătorilor înainte de intrarea pe teren.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pep Guardiola
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close