Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Şefii LA Galaxy: "Milan, luaţi-vă mâinile de pe Beckham!"

Şefii LA Galaxy: "Milan, luaţi-vă mâinile de pe Beckham!"

Şefii LA Galaxy: "Milan, luaţi-vă mâinile de pe Beckham!"
Sursa foto: David Beckham
29 Ian 2009   •   14:01

Îngrijorarea că l-ar putea pierde pe mijlocaşul englez David Beckham în favoarea italienilor de la AC Milan este din ce în ce mai mare pentru şefii clubului californian Los Angeles Galaxy. Temerile americanilor sunt alimentate şi de intenţia oficialilor "rossoneri" de a prelungi împrumutul sau chiar de a realiza un transfer, dar şi interesul acestuia de a rămâne la Milano, unde trăieşte o a doua tinereţe.
Beckham pare să se fi obişnuit, deja, cu viaţa de la Milano, dar şi cu echipa "Diavolilor Roşii", pentru care a marcat, deja, două goluri spectaculoase. Fostul căpitan al "naţionalei" Angliei pare entuziasmat de şederea sa în capitala italiană a modei, motiv pentru care s-a şi vorbit că ar vrea să o convingă pe soţia sa, Victoria, de frumuseţea locului, poate în eventualitatea unui transfer.
Jucătorul trebuie să se întoarcă, potrivit goal.com, pe data de 8 martie la echipa de care aparţine, Los Angeles Galaxy, adică exact înaintea debutului noului sezon din Major League Soccer (MLS). Se pare, însă, că doar şefii de la gruparea americană doresc acest lucru, managerul general al lombarzilor, Adriano Galliani, şi-a dezvăluit intenţia de a propune lui LA Galaxy o sumă de bani în schimbul prelungirii contractului lui "Becks".
"David se află sub contract cu Los Angeles Galaxy şi m-a asigurat, înaintea plecării la Milano, că se simte foarte bine la noi", a explicat Tim Leiweke, directorul executiv al grupării de pe malul Pacificului.
"El a cerut să întărim lotul şi noi am făcut investiţii importante pentru a-i satisface dorinţa. Nu are nici un interes să plece. Plus că avem un contract semnat, am dat mâna şi copiii săi fac şcoala aici. Asta e tot, nu e loc de alte poveşti. Trebuie să se întoarcă la echipă.", a asigurat oficialul american.
Foto: www.stuff.co.nz
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close