Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Selecţionerul Ungariei a anunţat lotul pentru meciul cu România: „Întâlnim o echipă cu puţine puncte slabe”

Selecţionerul Ungariei a anunţat lotul pentru meciul cu România: „Întâlnim o echipă cu puţine puncte slabe”

Selecţionerul Ungariei a anunţat lotul pentru meciul cu România: „Întâlnim o echipă cu puţine puncte slabe”
de M.T.    |    19 Mar 2013   •   09:48

Egervari Sandor, selecţionerul naţionalei Ungariei, a anunţat lotul pentru meciul cu România, care se va disputa vineri, 22 martie, la Budapesta, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Nu lipsesc dintre convocaţi vedetele Balazs Dzsudzsak, jucător pregătit de Dan petrescu la Dinamo Moscova, Tamas Hajnal, colegul lui Alexandru Maxim de la VfB Stuttgart, sau Adam Szalai, atacantul celor de la Mainz.

Marea absenţă este cea a lui Zoltan Gera, coechipier cu Gabi Tamaş la West Bromwich Albion, care lipseşte din cauza unei accidentări.

„Meciul cu România este foarte important, un derby, pentru că se întâlnesc două ţări vecine, iar rivalitatea fotbalistică este tradiţională. Pot spune că este un joc de şase puncte. Ca şi noi, echipa României este în reconstrucţie, dar are o generaţie bună. Un bun exemplu despre forţa jucătorilor români a fost oferit de Steaua, care a obţinut rezultate bune în cupele europene”, a declarat Egervari Sandor, citat de Mediafax.

Antrenorul maghiarilor a ţinut să-i remarce pe tinerii Torje şi Grozav, dar şi pe Adrian Mutu, despre care a spus că „este un jucător de mare valoare, sper să-l neutralizăm”.

Deşi consideră că echipa România „nu are foarte multe puncte slabe”, Sandor speră că elevii săi vor putea să le speculeze, declarându-se „optimist” în ceea ce priveşte rezultatul partidei.

După primele patru etape din grupa D, România şi Ungaria au acelaşi număr de puncte, câte 9, cu trei mai puţine decât liderul Olanda, echipe pe care tricolorii o vor întâlni în deplasare pe 26 martie.

Lotul Ungariei pentru meciul cu România

Portari: Bogdan Adam (Bolton), Kiraly Gabor (1860 Munchen), Megyeri Balazs (Olympiakos)

Fundaşi: Guzmics Richard (Szombathelyi Haladas), Halmosi Peter (Szombathelyi Haladas), Kadar Tamas (DVTK), Korcsmar Zsolt (Brann), Liptak Zoltan (Gyori ETO), Meszaros Norbert (DVSC-Teva), Vanczak Vilmos (Sion), Varga Jozsef (Greuther Furth)

Mijlocaşi: Dzsudzsak Balazs (Dinamo Moscova), Elek Akos (DVTK), Gyurcsa Adam (Videoton), Hajnal Tamas (VfB Stuttgart), Szakaly Peter(DVSC-Teva), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Patkai Mate (Gyori ETO), Pinter Adam (Real Zaragoza)

Atacanţi: Bode Daniel (Ferencvaros), Kovacs Istvan (Videoton), Rudolf Gergely (DVTK), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Adam (Mainz)


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close