Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Semn bun pentru Mutu? A fost inclus de Fiorentina pe lista pentru Liga Campionilor

Semn bun pentru Mutu? A fost inclus de Fiorentina pe lista pentru Liga Campionilor

Semn bun pentru Mutu? A fost inclus de Fiorentina pe lista pentru Liga Campionilor
Sursa foto: adrian mutu
01 Feb 2010   •   23:00

Clubul toscan îl va putea folosi pe "decarul" ei în campania de primăvară în Liga Campionilor. Deşi Mutu este suspendat de Comitetul Olimpic Italian (CONI) pentru că i-a fost depistată în sânge sibutramină, Fiorentina l-a inclus pe român pe lista jucătorilor cu care va aborda meciurile din optimile de finală cu Bayern Munchen.
Fiorentina a comunicat, luni, UEFA, jucătorii cu care abordează sezonul de primăvară al Ligii Campionilor. Echipa toscală, lovită dur de suspendare lui Adrian Mutu, cel mai în formă jucător al echipei în acest an, mizează în competiţia continentală pe următorii jucători, potrivit Mediafax:
Avramov, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetici, Kroldrup, De Silvestri, Marchionni, Mutu, Vargas, Santana, Montolivo, Pasqual, Comotto, Natali, Seculin, Zanetti, Felipe, Bolatti, Keirrison.
Faptul că Mutu este pe lista UEFA nu înseamnă, însă, prea mult, întrucât cluburile nu îi pot scoate de pe listă pe jucători aflaţi acolo pentru sezonul de toamnă. Maxim trei schimbări pot face echipele angrenate în competiţie, incluzând jucători noi în locul unora care au fost daţi la alte cluburi.
Astfel, în condiţia în care Mutu scapă, miraculos, de toate acuzele, va putea juca pentru Fiorentina în Liga Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina Liga Campionilor
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close