Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serbia a pierdut finala turneului amical din Cipru, 0-1 cu Ucraina

Serbia a pierdut finala turneului amical din Cipru, 0-1 cu Ucraina

Serbia a pierdut finala turneului amical din Cipru, 0-1 cu Ucraina
11 Feb 2009   •   22:26

Una caldă, una rece pentru adversara României din Grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, Serbia. După ce a învins Cipru, marţi, scor 2-0, Serbia a pierdut, miercuri, meciul cu reprezentativa Ucrainei, scor 0-1, în finala turneului amical din Cipru la care au mai participat ţara gazdă şi Slovacia.
Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 16, de Nazarenko, care a înscris cu un şut puternic de la 25 de metri, informează NewsIn. Echipa naţională a României va întâlni Serbia pe 28 martie, la Constanţa, într-un meci decisiv pentru calificarea la Mondiale.
Andorra - Lituania 1-3
Într-un alt meci amical, o altă adversară a României din Grupa a 7-a, Lituania a câştigat în faţa Andorrei, scor 3-1, la Albufeira (Portugalia). Golurile reprezentativei baltice au fost marcate de Andrius Velicka (44), Darvydas Sernas (53) şi Vitalijus Kavaliauskas (83).
În următoarele două partide din preliminarii, Lituania, locul 2 în grupa noastră, va întâlni naţionala Franţei, întâi pe teren propriu, la 28 martie, iar apoi în deplasare, la 1 aprilie. Meciul de acasă cu România este programat la data de 6 iunie.
Austria - Suedia 0-2
Austria, pe de altă parte, a pierdut în faţa Suediei, scor 0-2, la Graz. Cele două goluri ale întâlnirii au fost marcate de Viktor Elm (58) şi Kim Kallstrom (63-penalty). Naţionala României va întâlni Austria la data de 1 aprilie, la Klagenfurt, într-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Cupei Mondiale din Africa de Sud.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close