Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serbia nu ne-a iertat la Belgrad. România pierde cu un umilitor 5-0

Serbia nu ne-a iertat la Belgrad. România pierde cu un umilitor 5-0

Serbia nu ne-a iertat la Belgrad. România pierde cu un umilitor 5-0
Sursa foto: nikola zigic
10 Oct 2009   •   21:36

Echipa naţională a României încearcă sâmbătă să salveze ceva din impresia dezolantă lăsată în aceste preliminarii chiar pe terenul liderului grupei, Serbia. Băieţii lui Răzvan Lucescu dau piept cu formaţia care ne-a învins, în primăvară, la Constanţa cu 3-1. Miza partidei este una mult mai mare pentru sârbi care, dacă înving împotriva României, obţin calificarea matematică la Cupa Mondială din Africa de Sud.
România a obţinut rezultate foarte slabe în aceste preliminatii, realizând doar două victorii, cu Insulele Feroe şi cu Lituania, amândouă în deplasare. "Tricolorii" sunt clasaţi pe penultimul loc al grupei de calificarea, fiind depăşiţi chiar şi de Austria şi Lituania. Cu toate acestea, România beneficiază de revenirea în echipă ca titular a vedetei Fiorentinei, Adrian Mutu, revenit după accidentările repetate suferite la cot şi la genunchi.
Lucescu şi Antic au trimis în teren următoarele echipe:
România: Coman - Maftei, Rădoi, Chivu, Raţ - Ad. Cristea, I. Apostol, T. Ghioane, D. Varga - Mutu, Marica
Serbia: Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov - D. Stankovic, Milijas, Krasic, Jovanovic - Zigic, Pantelic
1-0 în minutul 37:Nikola Zigic trimite cu capul o lovitură foarte bine plasată, un lob care a depăşit plonjonul disperat al lui Coman, după un corner de pe stânga al sârbilor.
2-0 în minutul 50:Pantelic primeşte o pasă excelentă de la Krasic care păcăleşte capcana la ofsaid a noastră, iar atacantul lui Ajax îl execută cu multă siguranţă pe nefericitul Coman. Nimic pare să nu se mai poată întâmpla pe "Marakana".
3-0 în minutul 77: Zigic a recentrat o minge cu capul la Pantelic, acesta a întors mingea la Kuzmanovic şi colegul lui Mutu de la Fiorentina a pus latul şi a înscris cu bara.
4-0 în minutul 88: Gol Milan Jovanovic
5-0 în minutul 93: Gol Milan Jovanovic
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close