Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Aniversare de coşmar pentru Chivu. Juventus rămâne lider, după paşii greşiţi ai lui Udinese şi Lazio

Serie A: Aniversare de coşmar pentru Chivu. Juventus rămâne lider, după paşii greşiţi ai lui Udinese şi Lazio

Serie A: Aniversare de coşmar pentru Chivu. Juventus rămâne lider, după paşii greşiţi ai lui Udinese şi Lazio
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   09:44

În ziua în care a împlinit 31 de ani, Cristi Chivu a fost cel mai slab jucător al lui Inter Milano, care îşi continuă sezonul slab, după 1-1 pe terenul nou-promovatei Atalanta.

 
Echipa lui Claudio Ranieri a deschis scorul în minutul 32, prin Sneijder, al cărui şut de la marginea careului a fost deviat de Cigarini. Cu un minut înainte de pauză, Chivu l-a scăpat uşor din marcaj pe German Denis, iar atacantul argentinian a egalat cu o lovitură de cap.
 
Fundaşul român şi-a completat seara de coşmar în minutul 88, când l-a faultat în careu pe Marilungo, însă Castellazzi a reuşit să respingă în corner penaltyul executat slab de Denis, evitând astfel un nou eşec al nerazzurrilor, care se află în continuare doar pe locul 16 în Serie A.
 
Cu Torje pe teren doar până la pauză, Udinese a încheiat seria de meciuri fără înfrângere în campionat, fiind învinsă de Napoli cu 2-0. Trupa lui Walter Mazzarri a punctat prin Lavezzi şi Maggio, ambele goluri venind în prima repriză.
 
Friulanii pierd astfel primul loc în clasament, pe care se află Juventus, învingătoare marţi, în primul meci al etapei, în faţa Fiorentinei. Torinezii au profitat şi de remiza de la Roma, dintre Lazio şi Catania, scor 1-1. Germanul Klose a înscris după un sfert de oră, însă sicilienii au reuşit să egaleze după pauză, prin Bergessio.
 
Antonio Nocerino a marcat primul său hattrick în Serie A, în victoria lui AC Milan cu 4-1 în faţa celor de la Parma. Suedezul Ibrahimovic a completat lista marcatorilor pentru rossoneri, în timp ce Sebastian Giovinco a reuşit golul de onoare pentru ospeţi, egalându-l astfel pe Di Natale în clasamentul golgheterilor din Italia.
 
Roma a pierdut la Genova, scor 1-2, printr-un gol venit în minutul 89, Bologna a învins surprinzător la Verona pe Chievo (1-0), în timp ce Cesena, echipa lui Adrian Mutu, în continuare suspendat, nu a reuşit decât o remiză acasă împotriva lui Cagliari.
 
Rezultate Serie A, etapa a 9-a: Atalanta - Inter 1-1, Cesena - Cagliari 1-1, Chievo - Bologna 0-1, Genoa - Roma 2-1, Lazio - Catania 1-1, Milan - Parma 4-1, Napoli - Udinese 2-0, Novara - Siena 1-1
 
Clasament Serie A: 1.Juventus 16p, 2.Udinese 15p, 3.Lazio 15p... 18.Novara 6p, 19.Lecce 4p, 20.Cesena 3p. 
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close