Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: AS Roma obţine o victorie spectaculoasă la Milano, 3-1 cu Inter

Serie A: AS Roma obţine o victorie spectaculoasă la Milano, 3-1 cu Inter

Serie A: AS Roma obţine o victorie spectaculoasă la Milano, 3-1 cu Inter
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   14:02

AS Roma, cu Bogdan Lobonţ pe banca de rezerve, a oferit o adevărată lecţie de fotbal pe Giuseppe Meazza, reuşind să câştige de o manieră impresionantă cu 3-1 în faţa celor de la Inter Milano, în etapa a doua din Serie A.

Echipa antrenată de cehul Zdenek Zeman a deschis scorul la mijlocul primei reprize, prin tânărul Florenţi, gazdele, la care Chivu nu a evoluat din cauza unei accidentări, restabilind egalitatea înainte de pauză, când şutul lui Cassano a fost deviat nefericit de Burdisso şi l-a păcălit pe Stekelenburg.

Formaţia din capitala Italiei a revenit în avantaj în minutul 67, Osvaldo finalizând cu un lob elegant o pasă senzaţională a veteranului Totti.

Oaspeţii au închis tabela cu zece minute înainte de final, atunci când brazilianul Marquinho a înscris cu un şut la colţul scurt, profitând de indecizia fundaşilor nerazzurri şi de plasamentul greşit al lui Castellazzi.

Campioana Juventus Torino îşi confirmă statutul de principală favorită la titlu şi în acest sezon, impunându-se cu 4-1 pe terenul lui Udinese.

Torinezii au deschis scorul repede, în minutul 14, dintr-un penalty transformat de Vidal, fază la care portarul friulanilor a fost eliminat.

Cu avantaj pe tabelă şi un om în plus pe teren, Juve nu a avut nicio problemă să câştige categoric, golurile lui Vucinic şi Giovinco, care a punctat de două ori, ducând scorul la 4-0, înainte ca Lazzari să înscrie cu 12 minute înainte de final pentru gazde.

Lazio şi Napoli au învins pe teren propriu, în meciurile cu Palermo, respectiv Fiorentina, în timp ce Andrea Consigli, portarul celor de la Atalanta, a apărat două penaltyuri în remiza obţinută de echipa sa în faţa celor de la Cagliari.

Serie A, Rezultate etapa a 2-a: Torino - Pescara 3-0, Bologna - Milan 1-3, Udinese - Juventus 1-4, Cagliari - Atalanta 1-1, Catania - Genoa 3-2, Inter - Roma 1-3, Lazio - Palermo 3-0, Napoli - Fiorentina 2-1, Parma - hievo 2-0, Sampdoria 2-1

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close