Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Campioana AC Milan începe cu stângul noul sezon

Serie A: Campioana AC Milan începe cu stângul noul sezon

Serie A: Campioana AC Milan începe cu stângul noul sezon
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   12:26

Cu o întârziere de două săptămâni, cauzată de greva fotbaliştilor, Serie A a pornit la drum în noul sezon vineri seară, când campioana AC Milan nu a reuşit decât un rezultat de egalitate pe teren propriu, 2-2 împotriva lui Lazio.

 
Oaspeţii au început mai bine meciul de pe San Siro şi, după numai 22 de minute, conduceau deja cu 2-0, graţie golurilor marcate de noile achiziţii, germanul Miroslav Klose şi francezul Djibril Cisse, ambii fiind primii jucători care înscriu la debutul în campionatul italian pentru Lazio de la Mauro Zarate în 2008.
 
Condusă şi obligată să joace şi fără Gattuso, accidentat în minutul 20, Milan a avut o reacţie de adevărată campioană, egalând în numai zece minute, prin Ibrahimovic şi Cassano, care au stabilit scorul final la sfârşitul primei jumătăţi de oră a partidei.
 
Nu am avut tot lotul la dispoziţie în ultima perioadă, jucătorii abia revenind de la echipele naţionale, astfel că am pregătit acest meci în efectiv complet doar joi. Am reacţionat bine la 0-2 şi ne-am creat multe ocazii în repriza a doua. La fel ca şi în intersezon, în această seară am observat că avem nevoie să redescoperim forţa defensivă pe care am avut-o în stagiunea trecută”, a declarat Massimiliano Allegri la finalul partidei.
 
Tehnicianul oaspeţilor, Eduardo Reja, era mulţumit la sfârşitul meciului, deşi echipa sa a ratat şansa de a lua toate punctele pe terenul rossonerilor pentru prima oară din 1989.
 
Nu aş fi putut să cer mai mult echipei mele. Am jucat un fotbal fantastic în prima jumătate de oră, apoi, în repriza a doua, ne-am descurcat bine, chiar dacă am pierdut din viteză. Rezultatul este corect, iar noi am arătat că ne putem bate cu oricine în acest sezon”, a spus antrenorul lazialilor. 
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close