Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Cinci rezultate de 0-0 în şase meciuri. Mutu a fost eliminat

Serie A: Cinci rezultate de 0-0 în şase meciuri. Mutu a fost eliminat

Serie A: Cinci rezultate de 0-0 în şase meciuri. Mutu a fost eliminat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   18:36

Unul dintre stereotipurile folosite când se discută despre campionatul italian, acela că este o competiţie în care se marchează foarte puţin, a fost confirmat duminică, atunci când cinci dintre cele şase meciuri jucate s-au încheiat cu acelaşi rezultat: 0-0.

 
Singura excepţie a reprezentat-o succesul obţinut de Bologna pe terenul nou-promovatei Novara, primul al sezonului, scor 2-0. Gaston Ramirez a deschis scorul în finalul primei reprize, pentru ca fostul jucător al Interului, Robert Acquafresca să înscrie în minutul 64 ceea ce s-a dovedit ultimul gol al etapei a 7-a din Serie A.
 
Cele nouă goluri marcate în partidele desfăşurate sâmbătă şi cele două reuşite ale Bolognei au evitat stabilirea unui nou record negativ pentru campionatul italian, astfel că prima etapă a sezonului 1979-1980 rămâne cea în care s-au marcat cele mai puţine goluri din istoria Seriei A, 6 în opt meciuri.
 
Nu a fost o zi bună nici pentru jucătorii români care evoluează în Italia. Adrian Mutu a fost titular la Cesena în partida cu fosta sa echipă, Fiorentina, dar atacantul echipei naţionale nu s-a făcut remarcat decât prin cartonaşul roşu primit în minutul 73, când a încercat să-l lovească pe Cassani.
 
Tot din primul minut a jucat şi Gabriel Torje la Udinese, care continuă să împartă şefia clasamentului cu Juventus, însă fostul dinamovist a avut o evoluţie ştearsă, fiind schimbat în minutul 66, într-un moment în care friulanii aveau un om mai puţin pe teren, Pinzi fiind eliminat pentru două galbene.
 
Ultimul meci al etapei a 7-a din Italia va avea loc duminică seara, când este programat Derby della Capitale, Lazio - Roma, Ştefan Radu fiind anunţat titular la biancocelesti.
 
Rezultate Serie A, etapa a 7-a: Cesena - Fiorentina 0-0, Atalanta - Udinese 0-0, Cagliari - Siena 0-0, Chievo - Juventus 0-0, Genoa - Lecce 0-0, Novara - Bologna 0-2
 
Clasament Serie A: 1.Juventus 12p, 2.Udinese 12p, 3.Cagliari 11p... 18.Bologna 4p, 19.Lecce 4p, 20.Cesena 2p.
 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close